Μάνος για Παπαντωνίου: Στην Ελλάδα κυνηγάμε αυτόν που τα παίρνει αλλά όχι αυτόν που τα δίνει

Μάνος για Παπαντωνίου: Στην Ελλάδα κυνηγάμε αυτόν που τα παίρνει αλλά όχι αυτόν που τα δίνει
Μάνος για Παπαντωνίου: Στην Ελλάδα κυνηγάμε αυτόν που τα παίρνει αλλά όχι αυτόν που τα δίνει LM
Bu içerik 591 kez okundu.

Στην Ελλάδα κυνηγάμε αυτόν που τα παίρνει αλλά όχι αυτόν που τα δίνει σχολιάζει ο Στέφανος Μάνος με αφορμή την υποθέση του Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του, σημειώνοντας ότι η δίκη πρέπει να προχωρήσει άμεσα χωρίς χρονοτριβή.

«Ο Γιάννος Παπαντωνίου κατηγορείται ότι προκειμένου να υπογράψει σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό 6 φρεγατών δέχτηκε "δώρο" ύψους 2,8 εκ. ελβετικών φράγκων από τη μεγάλη γαλλική εταιρεία Thales» γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Μάνος και συμπληρώνει:

«Στην περίεργη σημερινή Ελλάδα κυνηγάμε αυτόν που τα παίρνει, αλλά όχι αυτόν που τα δίνει! Γιατί; Για να μπορεί να δώσει και σε άλλους;

Όσο εκκρεμεί η υπόθεση Παπαντωνίου στη Δικαιοσύνη, πρέπει να αποκλειστεί η Thales από συναλλαγές (άμεσα ή έμμεσα) με το Ελληνικό Δημόσιο. Αν οι κατηγορίες κατά Παπαντωνίου επιβεβαιωθούν, τότε θα πρέπει να επιβληθεί πρόστιμο στη Thales ίσο προς το διπλάσιο του δικαστικώς επιβεβαιωμένου "δώρου" 5,6 εκ. ελβετικά φράγκα.

Ανάλογα είχα προτείνει να γίνουν στο παρελθόν με τη Siemens. Στην περίεργη Ελλάδα όμως δεν κυνηγάμε αυτόν που δίνει!

Θα πουν ίσως στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ότι δεν μπορούν να αποκλείσουν την Thales διότι από αυτήν εξαρτάται η λειτουργία σημαντικών οπλικών συστημάτων. Προφάσεις. Η λύση είναι να προχωρήσει η δίκη Παπαντωνίου αμέσως, χωρίς καμιά χρονοτριβή. Σε 30 μέρες, άντε 40.»

Η ανάρτηση

rüşvet
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başbakan Mitçotakis Gümülcine’deydi.
Başbakan Mitçotakis Gümülcine’deydi.
HAVA DURUMU - Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 26/2/2020
HAVA DURUMU - Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 26/2/2020