Ελληνικά
Giriş Tarihi : 27-02-2023 19:45   Güncelleme : 15-03-2023 12:14

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας καθαίρεσε τον Παύλο Πολάκη από Τομεάρχη Διαφάνειας

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας καθαίρεσε τον Παύλο Πολάκη από Τομεάρχη Διαφάνειας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα να καθαιρεί τον Παύλο Πολάκη από Τομεάρχη Διαφάνειας και να τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει χαρακτηριστικά πως «με απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία τη θέση του Παύλου Πολάκη ως Τομεάρχη Διαφάνειας αναλαμβάνει ο Γιάννης Ραγκούσης. Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Την ερχόμενη Τρίτη 28/2 θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό γραφείο του κόμματος σε διευρυμένη σύνθεση, όπου ο Πρόεδρος θα ζητήσει τη παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας αναφορικά με τη στάση της συστηματικής παραβίασης από πλευράς του των κανόνων συλλογικότητας και δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πάντοτε λειτουργούσε συλλογικά και έτσι διαμόρφωνε και διαμορφώνει την πολιτική του. Η πολιτική σύγκρουση με το καθεστώς Μητσοτάκη και με όσους το εκπροσωπούν δεν γίνεται με όρους προσωπικής σταυροφορίας αλλά με σχέδιο, θεσμική σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Δεν είναι ατομική υπόθεση αλλά συλλογικό καθήκον και στρατηγική.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θέλει και μπορεί με ενότητα, σοβαρότητα και ψυχραιμία να διασφαλίσει το πρόσωπο και την καθαρότητα της πολιτικής του.

Νερό στο μύλο του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του ουδείς δικαιούται να ρίχνει και μάλιστα λίγες ημέρες πριν και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου».thebest

LMLM

LM