Προς υποψήφιους δημάρχους ΞΑΝΘΗΣΙΙΙ

Προς υποψήφιους δημάρχους ΞΑΝΘΗΣΙΙΙ
Προς υποψήφιους δημάρχους ΞΑΝΘΗΣΙΙΙ A DEDE
Bu içerik 1787 kez okundu.
 
 
George F. Mpatzakidis

07/05/2019

Προς υποψήφιους δημάρχους ΙΙΙ

Το Ρολόι της Ξάνθης είναι διατηρητέο μνημείο όλων των Ξανθιωτών, Χριστιανών και Μουσουλμάνων και φυσικά δεν είναι θρησκευτικό μνημείο ώστε να τοποθετούνται επάνω του θρησκευτικά σύμβολα. Βλέπουμε στις εικόνες τον Εσταυρωμένο που σέβομαι απόλυτα, όπως σέβομαι όλες τις θρησκείες και αυτό αποτελεί νίκη για μένα.
Θεωρώ όμως, πως τούτη η ενέργεια δεν είναι σωστή και δίκαιη απέναντι στους Μουσουλμάνους συμπολίτες μας. Αν θέλεις να λέγεσαι προοδευτικός και δίκαιος στην Ξάνθη, πρέπει να γνωρίζεις πως οι ενέργειες για να δείξεις στον "άλλον" ότι είσαι κυρίαρχος, δημιουργεί απωθημένα που κάποια στιγμή θα βγουν και αυτό αποδεικνύεται ιστορικά πάντα. 
Χθες, ξεκίνησε το Ραμαζάνι των συμπολιτών μας, ας σεβαστούμε αυτό τουλάχιστον και ας αποκαθηλώσει η δημαρχία τα θρησκευτικά σύμβολα από το εμβληματικό μνημείο της πόλης μας που ανήκει σε όλους τους Ξανθιώτες και όχι μόνον στους Χριστιανούς. 
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι, έχω δίκιο σ αυτά που λέω διότι μιλώ τη γλώσσα της αλήθειας, απλά κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε.
Απορίας άξιο φυσικά, αποτελεί και το γεγονός, πως η Εφορία Νεωτέρων Μνημείων επιτρέπει την τοποθέτηση θρησκευτικών συμβόλων, ενώ απαγορεύει κάθε τι άλλο...
Κατά τα άλλα είμαστε προοδευτικοί στην Ξάνθη.

https://www.facebook.com/george.mpatzakidis

 

BATI TRAKYA İSKEÇE İSKEÇE SAAT KULESİ
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
'Doğan her çocuk için 2 bin euro yardım' tasarısı
'Doğan her çocuk için 2 bin euro yardım' tasarısı
HAVA DURUMU - Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 28/1/2020
HAVA DURUMU - Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 28/1/2020