Δεν κατέβηκε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με την Κύμη

Δεν κατέβηκε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με την Κύμη
Δεν κατέβηκε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με την Κύμη LM
Bu içerik 712 kez okundu.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την απόφαση που είχε γνωστοποιήσει το μεσημέρι της Τετάρτης, να μην αγωνιστεί στην εντός έδρας αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Basket League με την Κύμη και να απέχει από τις υπόλοιπες δραστηριότητες του ελληνικού πρωταθλήματος "έως ότου επικρατήσει ξανά η νομιμότητα και όχι η τρομοκρατία και η ανομία που προσπαθεί να επιβάλλει η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ανοχή των κρατικών φορέων", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε.

Πλέον, μετά από αυτή την ενέργεια, ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με αφαίρεση έξι βαθμών, που θα προκαλέσει περαιτέρω αλλαγές στην βαθμολογία της Basket League 2018/19.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Είναι 35 μέρες που έχω προαναγγείλει μια συνέντευξη Τύπου για έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό (ΚΑΕ, ΠΑΕ, Ερασιτέχνη), έναν Παναθηναϊκό που θα ξαναγίνει δυνατός παντού. Όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες με την ανοχή φορέων και αρχών, με έχουν κάνει να έχω δεύτερες σκέψεις. Η ανομία δεν μπορεί να περάσει, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι παρατηρητής σε κάτι τέτοιο".

Τι προηγήθηκε

Η απόφαση αυτή των «Πρασίνων» ήρθε μετά την ανακοίνωση του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου, ότι αδυνατεί να διαιτητεύσει στον αγώνα του Ολυμπιακού εναντίον του Προμηθέα, όπως είχε κληρωθεί.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε ζητήσει την εξαίρεσή του από τους αγώνες της, ενώ το βράδυ της Τρίτης, οπαδοί συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα και πετώντας νεράντζια.

"Σε καμία περίπτωση δεν θα θέσω σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα, τόσο τη δική μου όσο και της οικογένειάς μου. Ούτε, επίσης, επιθυμώ να προκληθούν επεισόδια και να διασαλευτεί η αθλητική ειρήνη εντός οποιουδήποτε αγωνιστικού χώρου εξαιτίας μου. Πρόκειται για μια σταθερή και αταλάντευτη αρχή που υπηρετώ όλα τα χρόνια της αθλητικής μου διαδρομής", ανέφερε σε επιστολή του προς την ΚΕΔ .

PAOK
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
KORONA'da 26 OCAK 2021 SALI VERİLERİ, BATI TRAKYA'DA VAKA SAYISI!!!
KORONA'da 26 OCAK 2021 SALI VERİLERİ, BATI TRAKYA'DA VAKA SAYISI!!!
Türkiye ve Yunanistan arasındaki istikşafi görüşmelerin 61. turu yapıldı
Türkiye ve Yunanistan arasındaki istikşafi görüşmelerin 61. turu yapıldı