Αναίρεση για Κουφοντίνα άσκησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Αναίρεση για Κουφοντίνα άσκησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
Αναίρεση για Κουφοντίνα άσκησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου LM
Bu içerik 516 kez okundu.

Αναίρεση στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου, με το οποίο δεν χορηγήθηκε άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα, άσκησε αργά το βράδυ της Παρασκευής η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.

Η αναίρεση θα συζητηθεί σύντομα στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου και σε περίπτωση που γίνει δεκτή η αναίρεση θα συζητηθεί εκ νέου η υπόθεση στο δικαστήριο του Βόλου με άλλη σύνθεση.

 

Ο πολυισοβίτης της 17Ν νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου μετά την απεργία πείνας, την οποία πραγματοποιεί εδώ και ημέρες, διαμαρτυρόμενος για τη μη χορήγηση άδειας.

Σε δελτίο Τύπου η συνήγορός του Ιωάννα Κούρτοβικ αναφέρει ότι ο καταδικασμένος τρομοκράτης «έχει χάσει 12,5 κιλά και εμφανίζει γενικευμένη αδυναμία, ορθοστατική υπόταση, σημεία αφυδάτωσης και απίσχνασης. Επιπλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση της οικογένειας από τον επιβλέποντα νεφρολόγο, παρουσιάζει υπεροξέωση, δηλαδή αυξημένη παρουσία οξέος στο αίμα και πτώση του Ph, εξέλιξη που θεωρείται επικίνδυνη για την πρόκληση νεφρικής ανεπαρκείας και συναφών βλαβών που μπορεί να μην είναι αναστρέψιμες».

koufodinas
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Başbakan Miçotakis'ten Türkiye açıklaması
Başbakan Miçotakis'ten Türkiye açıklaması
HAVA DURUMU - Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 22/8/2019
HAVA DURUMU - Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 22/8/2019