Κλειστή Δομή μεταναστών στο Κλειδί: Προειδοποιήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον κίνδυνο που διατρέχει

Κλειστή Δομή μεταναστών στο Κλειδί: Προειδοποιήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον κίνδυνο που διατρέχει
Κλειστή Δομή μεταναστών στο Κλειδί: Προειδοποιήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον κίνδυνο που διατρέχει LM
Bu içerik 546 kez okundu.

Τον κώδωνα του κινδύνου, κρούει ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σιδηροκάστρου, κ.Σωτήρης Ταλίμης, για την κλειστή Δομή Μεταναστών στη θέση Κλειδί του Δήμου Σιντικής, με αφορμή την βροχόπτωση που ξεκίνησε από τα ξημερώματα της Δευτέρας 23/3 και την πρόβλεψη της πολιτικής προστασίας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα εκδηλωθούν τις προσεχείς τρεις ημέρες.

Γράφει χαρακτηριστικά στην σελίδα του στο facebook:
«Αν επαληθευτούν τα καιρικά φαινόμενα, τα οποία αναφέρουν από σήμερα βράδυ και όλη την ερχόμενη εβδομάδα, για ισχυρές βροχοπτώσεις, το Κλειδί πλημμύρισε. Το ρέμα εκεί κατεβάζει τόνους νερό από τα βουνά… Δεν θα μείνει ούτε σκηνή, ούτε συρματόπλεγμα….»

1300 πρόσφυγες στην δομή που ήταν για… 700!!!
Και να σκεφτεί κανείς πως στην Δομη βρίσκονται από το Σάββατο 21/3 περίπου 600 μετανάστες που εισήλθαν στη χωρα μας μετά την 1/3, ενώ αναμένεται να έρθουν, συμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής άλλοι 700 σήμερα ή αύριο  ανεβάζοντας τον αριθμό των μεταναστών στους 1.300, οι οποίοι θα στοιβάζονται ανά 10 σε σκηνές των 5 ατόμων.

Και να σκεφτεί κανείς πως δεν πέρασε ούτε μήνας από τις δηλώσεις του Υπουργού Μετανάστευσης κ. Νότη Μυταράκη, ο οποίος δήλωνε πως ο αριθμός των μεταναστών θα ανέρχεται σε 700, ενώ η παραμονή τους θα ήταν σύντομη.

Χωρίς την γνώμη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής η επιλογή της θέσης
Η επιλογή της θέσης από τον Δήμαρχο Σιντικής κ. Φώτη Δομουχτσίδη και η έγκρισή της από τους επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής (δεν συμμετειχε στην απόφαση η Λαϊκή Συσπείρωση), λήφθηκε χωρίς να ερωτηθούν τόσο η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, (όπως τονισε στην διαμαρτυρία της η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών) για το αν πληροί τα μέτρα ασφαλείας, αλλά και ούτε της Πυροσβεστικής για θέματα κινδύνων και πυρασφάλειας

Επομένως η ευθύνη βαρύνει τον Δήμο Σιντικής για τα όποια προβλήματα ενσκήψουν.

mülteci krizi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Κάτω τα χέρια από τον Τζεμαλή Μηλιαζήμ!
Κάτω τα χέρια από τον Τζεμαλή Μηλιαζήμ!
ÜÇ BAŞKAN NANE'yi YEDİLER, BİZE DE YEDİRMEK İSTİYORLAR!!!
ÜÇ BAŞKAN NANE'yi YEDİLER, BİZE DE YEDİRMEK İSTİYORLAR!!!