Ο COVID-19 και η άρση των μέτρων

Ο COVID-19 και η άρση των μέτρων
Ο COVID-19 και η άρση των μέτρων LM
Bu içerik 1123 kez okundu.

Με τον αριθμό των θανάτων από τον COVID-19 να εξακολουθεί να είναι αυξημένος σε πολλές χώρες τις Ευρώπης έχουν ήδη αρχίσει συζητήσεις για τη χαλάρωση των περιορισμών.

Οι ειδικοί στον τομέα της υγείας στην Ιταλία έχουν προειδοποιήσει ότι ο καθημερινός αριθμός νέων κρουσμάτων έχει μειωθεί μόνο και μόνο επειδή εφαρμόζονται τα περιοριστικά μέτρα.

Επιμένουν ότι η καραντίνα πρέπει να παραμείνει σε ισχύ, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί κάποιο εμβόλιο και η παρουσία αντισωμάτων δεν σημαίνει αυτόματα και ανοσία.

«Θα χρειαστεί πολύς καιρός για να παρασκευαστούν εκατομμύρια εμβόλια που θα είναι προς διανομή σε όλο τον κόσμο. Στην καλύτερη περίπτωση θα χρειαστούν 18 μήνες για την παρασκευή εμβολίου» δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας λοιμωδών νοσημάτων της Ιταλίας, Μάσιμο Αντρεόνι.

Καθώς η Γαλλία έχει σπάσει το φράγμα των 10.000 νεκρών ο διευθυντής των υπηρεσιών υγείας Ζερόμ Σαλομόν δηλώνει ότι η κορύφωση δεν έχει έρθει ακόμα και το να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα δεν αποτελεί επιλογή.

Και στην Τσεχία το κοινοβούλιο ψήφισε την παράταση της εθνικής κατάστασης εκτάκτου ανάγκης μέχρι και τις 30 Απριλίου.

Για κάποιες χώρες όμως ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται φως στο τέλος του τούνελ.

Η Δανία και η Νορβηγία ανακοίνωσαν τα σχέδια τους να άρουν κάποια από τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης. Η Νορβηγία θα επιτρέψει σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία να ανοίξουν ξανά στις 20 Απριλίου, ενώ τα κομμωτήρια και άλλες υπηρεσίες θα ακολουθήσουν λίγο αργότερα, αλλά εντός του Απριλίου.

Στη Δανία παιδικοί σταθμοί και νηπιαγωγεία θα ανοίξουν στις 15 Απριλίου.

Στην Ελλάδα γίνεται λόγος για μερική χαλάρωση των μέτρων τον Μάιο, με βασική προϋπόθεση όμως οι πολίτες να ακολουθήσουν πιστά τα μέτρα που είναι σε ισχύ για τις επόμενες 3 εβδομάδες.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι η ανάκαμψη θα είναι δύσκολη. Ο γερμανικός αερομεταφορέας, Lufthansa, αναφέρει ότι για να επιβιώσει από τις οικονομικές συνέπειες του COVID-19 ο κλάδος της αεροπλοΐας. θα πρέπει να κλείσει τη θυγατρική της εταιρεία χαμηλού κόστους Germanwings καθώς και να πουλήσει δεκάδες από τα αεροσκάφη της.

covid-19
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Türkiye'de yangınlarda son durum
Türkiye'de yangınlarda son durum
Nikos Dendias'tan Çavuşoğlu'na 'ihtiyaç halinde yardıma hazırız' mesajı
Nikos Dendias'tan Çavuşoğlu'na 'ihtiyaç halinde yardıma hazırız' mesajı

sexy is definitely the properties with replica patek philippe rolex.

the particular geneva indicate has been qualified simply by best replica rolex.
richardmille available for sale on our website are the best replicas you can find online as they are first copy watches.

wherewatches.com being successful tend to be very beautiful.

elegant style is the characteristics of swiss amazewatches.

Kartal Escort saç ekimi