Γώγος: «Το εμβόλιο της Ρωσίας είναι πολύ καλό»

Γώγος: «Το εμβόλιο της Ρωσίας είναι πολύ καλό»
Γώγος: «Το εμβόλιο της Ρωσίας είναι πολύ καλό» LM
Bu içerik 816 kez okundu.

Κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, ο Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος, σχολίασε τα πρόσφατα αποτελέσματα των πρόωρων κλινικών για το εμβόλιο της Ρωσίας.


Το εμβόλιο της Ρωσίας κατά του κορονοϊού παρήγαγε μια απόκριση αντισωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες σε δοκιμές πρώτου σταδίου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή από το ιατρικό περιοδικό Lancet

Ο κ. Γώγος όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα αποτελέσματα, το χαρακτήρισε ως ένα πολύ καλό εμβόλιο.

«Το Lancet είναι ένα εξαιρετικό περιοδικό και τώρα πια έχουμε βιβλιογραφία για το εμβόλιο της Ρωσίας. Τα δεδομένα είναι πολύ καλά καθώς έχουμε πολύ καλή ανοσιακή ανταπόκριση. Σχεδόν 100%. Πρόκειται για ένα πολύ καλό εμβόλιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε ότι περιμένουμε τα αποτελέσματα από τη φάση των κλινικών δοκιμών. Πρόσθεσε ότι το εμβόλιο χρησιμοποιεί παρόμοια πλατφόρμα με τις υπόλοιπες εταιρείες (πλατφόρμα αδενοϊού)

Κατέληξε ότι στην 3η φάση θα εξεταστεί το εμβόλιο ευρέως σε όλες τις πληθυσμιακές ομάδες και εκεί θα φανεί η ασφάλεια του. «Γι΄αυτό ο ΠΟΥ στην ανακοίνωση του για το εμβόλιο της Ρωσίας εξέφρασε κάποιες επιφυλάξεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

aşı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
KORONA'da 30 EKİM 2020 CUMA VERİLERİ
KORONA'da 30 EKİM 2020 CUMA VERİLERİ
KORONA'da 29 EKİM PERŞEMBE VERİLERİ
KORONA'da 29 EKİM PERŞEMBE VERİLERİ