Κορονοϊός Ελλάδα: Σε κατάσταση συναγερμού 3 περιοχές

Κορονοϊός Ελλάδα: Σε κατάσταση συναγερμού 3 περιοχές
Κορονοϊός Ελλάδα: Σε κατάσταση συναγερμού 3 περιοχές LM
Bu içerik 749 kez okundu.

Κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό, ο Υφυπουργος Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ονόμασε τις 3 περιοχές της Ελλάδας σε κατάσταση συναγερμού λόγω κορονοϊού


Ο κ. Χαρδαλιάς παραδέχτηκε ότι εκτός από την Αττική υπάρχουν περιοχές που τους απασχολούν και τους ανησυχούν λόγω του επιδημιολογικού τους φορτίου. «Ειδικά τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν 3 περιοχές που μας έχουν δώσει alert και προκύπτουν και από τα στοχεία. Από την Παρασκευή που παρουσιάσαμε τον χάρτη έχουμε 49 επιβεβαιωμένα κρούσματα τις τελευταίες 3 ημέρες στην Κοζάνη. Από τα 49 έχουν προκύψει γύρω στις 101 επιβεβαιωμένες επαφές που έχουν τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό».

Όσον αφορά την Κοζάνη έχουν 181 ενεργά κρούσματα από τα οποία τα 8 νοσηλεύονται. Εξίσου σημαντικό ζήτημα αποτελούν τα Γιάννενα σύμφωνα με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, στα οποία έχουν εντοπιστεί 66 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα από την Παρασκευή βράδυ μέχρι και χτες το βράδυ. Από τα 49 έχουν προκύψει γύρω στις 147 επιβεβαιωμένες επαφές που έχουν τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό.


 
Όσον αφορά τα Γιάννενα έχουν σχεδόν 200 επιβεβαιωμένα ενεργά κρούσματα από τα οποία τα 24 νοσηλεύονται. Τέλος η Πέλλα απασχολεί τη Πολιτική Προστασία, καθώς έχει 212 ενεργά κρούσματα, τα περισσότερα εκ των οποίων ανήκουν σε συγκεκριμένο cluster. Γι΄αυτό απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους αυτών των περιοχών να εφαρμόσουν τα μέτρα για να περιοριστεί ο ιός.

Διαβάστε όσα ανέφερε ο Μαγιορκίνης για τη λειτουργία και το στόχο των rapid test εδώ.

salgın
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
'ΚΟΦΤΗ! στα sms 13033 μετά το κόλπο με τα επαναλαμβανόμενα μηνύματα
'ΚΟΦΤΗ! στα sms 13033 μετά το κόλπο με τα επαναλαμβανόμενα μηνύματα
KORONA'da 23 OCAK 2021 CUMARTESİ VERİLERİ, BATI TRAKYA'DA VAKA SAYISI!!!
KORONA'da 23 OCAK 2021 CUMARTESİ VERİLERİ, BATI TRAKYA'DA VAKA SAYISI!!!