Πέθανε ο Αντώνης Καλογιάννης

Πέθανε ο Αντώνης Καλογιάννης
Πέθανε ο Αντώνης Καλογιάννης LM
Bu içerik 1177 kez okundu.

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο μεγάλος τραγουδιστής Αντώνης Καλογιάννης.

Την είδηση έκανε γνωστή ο γαμπρός του Καλογιάννη, δημοσιογράφος και εκδότης Τάσσος Μπούρας με ανάρτησή του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Καλογιάννης είχε τραγουδήσει τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάριου Τόκα, Τάκη Μουσαφίρη, του Αργύρη Κουνάδη καθώς και -μαζί με τη Βίκυ Μοσχολιού- στο δίσκο του Δήμου Μούτση "Συνοικισμός Α", που κυκλοφόρησε το 1972. Επίσης -μαζί με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη- στο δίσκο του Ηλία Ανδριόπουλου "Γράμματα στο Μακρυγιάννη", που κυκλοφόρησε το 1979.

Δισκογραφία
Κάτι φταίει
Τα πρώτα μου τραγούδια
Ερωτικά
Συνοικισμός Α΄ [1972]
Για μια σταγόνα αλάτι [1973]
Τα λιοτρόπια [1974]
Τι ώρα νά 'ναι
Τραγούδια Μ. Θεοδωράκη
Γράμματα στο Μακρυγιάννη [1979]
Τα σημερινά [1981]
Μικραίνει ο κόσμος [1983]
Μικρά Ερωτικά [1984]
Και που λες Ευτυχία [1985]
Επικινδυνα παιχνιδια [1990]
Σε ανύποπτο χρόνο [1991]
Αντίθετη Πορεία [1993]
Ιστορίες αγγέλων [1997]

ölüm
japon escort
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Η μοναξιά ενός μειονοτικού αγωνιστή
Η μοναξιά ενός μειονοτικού αγωνιστή
23χρονη έλαβε κατά λάθος έξι δόσεις του εμβολίου της Pfizer-BioNTech
23χρονη έλαβε κατά λάθος έξι δόσεις του εμβολίου της Pfizer-BioNTech