Ανοιχτά μαγαζιά με ψώνια μόνο στο δήμο μας και SMS στο 13032

Ανοιχτά μαγαζιά με ψώνια μόνο στο δήμο μας και SMS στο 13032
Ανοιχτά μαγαζιά με ψώνια μόνο στο δήμο μας και SMS στο 13032 LM
Bu içerik 2694 kez okundu.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Dnews, το άνοιγμα των καταστημάτων θα μοιάζει με αυτό του κωδικού 2 στο 13033. Δηλαδή, θα τοποθετηθεί κόφτης στα 2 χιλιόμετρα για ψώνια στο δήμο κατοικίας ενώ ο χρόνος δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τις 3 ώρες. 

Πώς θα ψωνίζουμε

Το σχέδιο της κυβέρνησης περιλαμβάνει:

  • Ανοιχτά καταστήματα, μεγάλα εμπορικά και malls
  • Το άνοιγμα θα είναι ελεύθερο, δηλαδή με φυσική παρουσία του πελάτη στο μαγαζί και όχι με την μέθοδο click away αλλά με τήρηση των περιορισμών ανά τετραγωνικό
  • Για ψώνια ο πελάτης θα στέλνει SMS στο 13032 μία φορά και θα έχει διάρκεια 3 ώρες. Κάθε προσπάθεια για νέο SMS θα καθίσταται άκυρη.
  • Η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα θα επιτρέπεται μόνο σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από τον τόπο κατοικίας ή αλλιώς μόνο εντός του Δήμου διαμονής για τρεις ώρες από την αποστολή του sms. Δηλαδή δεν θα επιτρέπεται κάποιος να επισκεφτεί κάποιο εμπορικό, ή κάποια αγορά εκτός της ακτίνας των 2 χιλιομέτρων ή σε διαφορετικό Δήμο από αυτόν που διαμένει.

Με τους διασωληνωμένους να αυξάνονται δραματικά και τα νοσοκομεία να γεμίζουν ασφυκτικά είναι παράλογο να ειπωθούν ημερομηνίες. Η κυβέρνηση αναμένει την καλυτέρευση της εικόνα στη χώρα και την αποσυμφόρηση του ΕΣΥ. Μόνο τότε μπορεί να δοθεί το πράσινο φως για άνοιγμα της αγοράς. Άλλωστε, πρόθεση της κυβέρνησης είναι το άνοιγμα των καταστημάτων μια και καλή και χωρίς πισογυρίσματα.

13032
japon escort
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
KORONA'da 15 NİSAN 2021 PERŞEMBE VERİLERİ. BATI TRAKYA'da VAKA SAYISI!!
KORONA'da 15 NİSAN 2021 PERŞEMBE VERİLERİ. BATI TRAKYA'da VAKA SAYISI!!
Dışişleri Bakanı Dendias, Türkiye'ye gidiyor
Dışişleri Bakanı Dendias, Türkiye'ye gidiyor