Μπορεί ένας εμβολιασμένος να συνεχίσει να μεταδίδει τον κορονοϊό;

Μπορεί ένας εμβολιασμένος να συνεχίσει να μεταδίδει τον κορονοϊό;
Μπορεί ένας εμβολιασμένος να συνεχίσει να μεταδίδει τον κορονοϊό; LM
Bu içerik 923 kez okundu.

Παρά του ότι οι εμβολιασμοί προχωρούν, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν υπάρχει πιθανότητα εμβολιασμένοι πολίτες να μεταφέρουν τον ιό. Για τον λόγο αυτό ο ΕΟΔΥ συνιστά τους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας.


Όπως αναφέρει σε σημείωμά του ο ΕΟΔΥ αναφέρει: Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν όσοι εμβολιαστούν με τα νέα εμβόλια μπορεί να μολυνθούν από τον ιό και να είναι ασυμπτωματικοί, άρα μπορεί ακόμα να μεταδίδουν υπό αυτές τις συνθήκες τον ιό. Για αυτό είναι σημαντικό ακόμα και όσοι εμβολιαστούν να εφαρμόζουν τα υπόλοιπα μέτρα δημόσιας υγείας κατά του νέου ιού, δηλαδή τη χρήση μάσκας, την τήρηση κοινωνικής απόστασης, την τακτική και σχολαστική υγιεινή των χεριών και την καθαριότητα του χώρου όπου ζουν ή εργάζονται. Προς το παρόν από τις κλινικές δοκιμές φαίνεται ότι τα νέα εμβόλια προστατεύουν περισσότερο από τη νόσηση από COVID-19 παρά μειώνουν σημαντικά το κίνδυνο μετάδοσης του ιού. Μένει να δούμε αν τα νέα εμβόλια που αναμένεται να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες κλινικές δοκιμές θα είναι αποτελεσματικά στην μείωση της μετάδοσης του ιού.

aşı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Almanya’daki sel felaketinde ölü sayısı 133’e çıktı
Almanya’daki sel felaketinde ölü sayısı 133’e çıktı
15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ ve BATI TRAKYA'da YAŞANANLAR!!!
15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ ve BATI TRAKYA'da YAŞANANLAR!!!

sexy is definitely the properties with replica patek philippe rolex.

the particular geneva indicate has been qualified simply by best replica rolex.
richardmille available for sale on our website are the best replicas you can find online as they are first copy watches.

wherewatches.com being successful tend to be very beautiful.

elegant style is the characteristics of swiss amazewatches.

Kartal Escort saç ekimi