Ένα Σχόλιο Που Αξίζει Να Διαβάσεις

Του Σωτήρη Μπουζάρα

Ένα Σχόλιο Που Αξίζει Να Διαβάσεις
Ένα Σχόλιο Που Αξίζει Να Διαβάσεις
Bu içerik 1217 kez okundu.

Επειδή κανείς δεν γράφει ολόκληρη την αλήθεια αλλά μόνο αυτό που βλέπει...

Αναμενόμενη η καταδίκη της Ελλάδας για τους μειονοτικούς συλλόγους που όμως οφείλεται στην απαράδεκτη συνήθη πρακτική των ελληνικών κυβερνήσεων (της κομματοκρατίας και κλεπτοκρατίας) από τη μία να συνδιοικούν μία περιοχή της χώρας σε συνεργασία με παρακρατικές οργανώσεις γειτονικών χωρών και από την άλλη να καταπατούν τα αυτονόητα για κάθε ευρωπαϊκή χώρα μειονοτικά δικαιώματα Ελλήνων πολιτών άλλης καταγωγής και άλλου θρησκεύματος, υπό τον φόβο αυτονομιστικών τάσεων που ίσως δημιουργηθούν εξαιτίας της δράσης των ξένων παρακρατικών οργανώσεων ...που οι ίδιες οι ελληνικές κυβερνήσεις (της κομματοκρατίας και της κλεπτοκρατίας) δέχονται ως συνδιοικούσες! Δηλαδή σε απλά ελληνικά: από τη μία η Ελλάδα καταπατά τα δικαιώματα μειονοτικών φέρνοντας εδώ γκρίζους λύκους και άλλους ψυχοπαθείς για να καταπιέζουν Ελληνες τουρκόφωνους πολίτες και από την άλλη καταπιέζει και η ίδια η Ελλάδα για δεύτερη φορά τους τουρκόφωνους πολίτες απαγορεύοντάς τους να έχουν συλλόγους με χαρακτηριστικό την εθνοτική τους προτίμηση.

Ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας έχει το δικαίωμα να δηλώνει ότι γουστάρει και να κάνει ότι συλλόγους γουστάρει, εθνικά τουρκικούς, εθνικά μακεδονικούς, εθνικά θρακικούς, εθνικά αθηνέζικους χωρίς να θεωρείται από τους χαρτογιακάδες του κράτους που θεωρούν τον εαυτό τους δήθεν φύλακες του έθνους ότι αυτό πάει πακέτο με αυτονομιστική δράση και πως κινδυνεύει η εθνική κυριαρχία. Η λεγόμενη εθνική κυριαρχία είναι πλέον σύντομο ανέκδοτο και υπάρχει μόνο για να την διαχειρίζονται οι κυβερνώντες όπως θέλουν και απλά δεν θέλουν ανταγωνισμό σε αυτό. Το υπεξ της Ελλάδας είναι βαθιά χωμένο μες τα σκατά εδώ και δεκαετίες και μη κάνει κανείς την σύγκριση με Τουρκία και Αλβανία διότι δεν είναι θέμα ζυγαριάς, είναι καθαρά ελληνικό θέμα. Αν τα συμφέροντά μας βλάπτονται από τις πολιτικές της Τουρκίας και της Αλβανίας ως προς τις μειονότητες υπάρχουν τρόποι να αντιδράσουμε και το να γίνουμε Τουρκία ή Αλβανία δεν είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος. Και εάν κάποιος θέλει να γίνουμε Τουρκία ή Αλβανία σε θέματα μειονοτήτων, ας δώσει πρώτα αυτός το παράδειγμα και ας γίνει Τούρκος ή Αλβανός σε θέματα ποιότητας ζωής με το να ξεκινήσει να ζει σαν Τούρκος στα βάθη της Ασίας. Αλλιώς ας φάει σκατά και να πάψει να μας συγκρίνει με την Τουρκία και την Αλβανία.

Θέματα αυτονόμησης της Θράκης από μερίδα του τουρκόφωνου εδώ πληθυσμού υπάρχουν ακριβώς χάρη στις παρακρατικές μεθόδους που ακολούθησαν τόσες δεκαετίες διάφορες πολιτικές συμμορίες της Ελλάδας υπό διάφορα ονόματα όπως ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΝ, ΣΥΡΙΖΑ και ένα σωρό άλλοι. Αυτοί είναι οι υπαίτιοι για την όποια κατάντια μερίδας του μειονοτικού πληθυσμού (και την κατάντια της Ελλάδας γενικότερα) και όχι τα τουρκικά προξενεία και οι αόρατες απειλές τις οποίες έχουμε ονομάσει "εθνικά θέματα" και σπαταλάμε γι αυτά απίστευτα εκατομμύρια. Και οι απέναντι κάνουν ακριβώς το ίδιο. Η κομπίνα Εθνικά Θέματα Α. Ε. υπάρχει για να πλουτίζουν με μαύρο κρατικό αφορολόγητο χρήμα διάφοροι απατεώνες των δύο χωρών και να κάνουν βίλες πολιτικοί, κρατικοί υπάλληλοι, δημοσιογράφοι και άλλα παράσιτα του δημοσίου βίου.

İTB
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
KORONA'da 29 KASIM 2020 PAZAR VERİLERİ
KORONA'da 29 KASIM 2020 PAZAR VERİLERİ
KORONA'da 28 KASIM 2020 CUMARTESİ VERİLERİ
KORONA'da 28 KASIM 2020 CUMARTESİ VERİLERİ