Ελληνικά
Giriş Tarihi : 24-03-2023 14:58   Güncelleme : 24-03-2023 15:03

Σοκαριστικό βίντεο με άγρια δολοφονία σε λεωφορείο

Σοκαριστικό βίντεο με άγρια δολοφονία σε λεωφορείο

Τον δολοφόνησε με 33 μαχαιριές μέσα σε λεωφορείο και ο οδηγός, παρά τις φωνές του θύματος, συνέχιζε την πορεία του σαν να μη συνέβαινε τίποτα.

Την άγρια δολοφονία πολίτη μέσα σε λεωφορείο στο Λας Βέγκας, κατέγραψε κάμερα, ενώ, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο οδηγός όχι μόνο δεν βοήθησε το θύμα αλλά δεν σταμάτησε να οδηγεί παρά τις κραυγιές του.

Ο Aaron Cole, 59 ετών, κατηγορήθηκε για την άγρια δολοφονία του Dominique Lucas, 30 ετών, στις 26 Φεβρουαρίου, μετά από καυγά που ξέσπασε μέσα στο λεωφορείο.

Το βίντεο, που προβλήθηκε στο σώμα ενόρκων της κομητείας Clark, δείχνει την άγρια συμπλοκή και τον Lucas να φωνάζει «δεν σε ενοχλούσα» στον Cole, ο οποίος κάθεται δίπλα του. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο Cole βγάζει ένα μαχαίρι και μαχαιρώνει τον Lucas, ο οποίος τρέχει από τη θέση του προς το μπροστινό μέρος του λεωφορείου.

«Αφήστε με να κατέβω», φωνάζει ο Lucas, παλεύοντας να ανοίξει την πόρτα της εξόδου. Όμως ο οδηγός συνεχίζει την πορεία του, ακόμη και όταν ο Cole πλησιάζει και συνεχίζει να μαχαιρώνει τον άνδρα που ουρλιάζει, όπως μεταδίδει το New York Post.

Η σοκαριστική επίθεση διήρκεσε περίπου τέσσερα λεπτά, με τις πόρτες του λεωφορείου να ανοίγουν και να κλείνουν για λίγο. Ο Cole επιστρέφει στη θέση του, καθώς ο Lucas συνεχίζει να εκλιπαρεί για βοήθεια. 

Ο οδηγός του λεωφορείου φαίνεται τότε να χρησιμοποιεί το κουμπί πανικού για να καλέσει βοήθεια και να ρωτάει αν ο Lucas θέλει να κατέβει από το λεωφορείο.

Ο Cole σηκώνεται και αρχίζει να μαχαιρώνει ξανά το θύμα.

Η αστυνομία δήλωσε ότι η επίθεση έλαβε χώρα στις 4:50 μ.μ. και ότι το λεωφορείο σταμάτησε πέντε λεπτά αργότερα, καθώς ο οδηγός και οι επιβάτες έφυγαν τρέχοντας.

Μόνο ένας επιβάτης εθεάθη να βοηθά τον Lucas, ο οποίος σύρθηκε έξω από το λεωφορείο και υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τα πρακτικά των ενόρκων, ο οδηγός ισχυρίστηκε ότι κράτησε τις πόρτες κλειστές για την ασφάλεια του θύματος και των επιβατών.

«Θέλω να πω, προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των επιβατών, οπότε πρέπει να βεβαιωθώ ότι είμαι αρκετά εμπιστοσύνης για να λειτουργώ το λεωφορείο και για τους άλλους επιβάτες», είπε.

LMLM

LM