Ελληνικά
Giriş Tarihi : 13-02-2023 12:15

Πέθανε ο ηλικιωμένος που ζούσε με την κόρη του σε αυτοκίνητο

Πέθανε ο ηλικιωμένος που ζούσε με την κόρη του σε αυτοκίνητο

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία της Αμαλιάδας η τραγική είδηση ότι πέθανε ο ηλικιωμένος άνδρας που για πολλούς μήνες «ζούσε» με την κόρη του στο αυτοκίνητο, ύστερα από έξωση που τους είχε γίνει.

Σύμφωνα με το pelop.gr, «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή 12/02/2023 ο υπερήλικας από την Αμαλιάδα, που για πολλούς μήνες «ζούσε» με την κόρη του στο αυτοκίνητο, ύστερα από έξωση που τους είχε γίνει. Οι συνθήκες διαβίωσης ήταν τέτοιες που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

«Έφυγε πικραμένος και με την αίσθηση της εγκατάλειψης», ανέφερε στην εφ. «Πατρίς» άνθρωπος που βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας βοηθώντας όπως μπορούσε. «Στενοχωριέμαι γιατί έφυγε έτσι. Από αυτήν την κατάσταση έφυγε», μονολογούσε η κόρη του όταν χθες βράδυ στο νοσοκομείο την ενημέρωσαν για τον θάνατό του.

Ο εκλιπών – όπως έγραφε και προ μηνών η εφ. «Πατρίς» – ζούσε για χρόνια σε ενοικιαζόμενο σπίτι μαζί με την κόρη του, την οποία η ανεργία την ανάγκασε να μην μπορεί να καταβάλλει το ενοίκιο.

Η πενιχρή σύνταξη του 93χρονου- που για χρόνια ήταν μετανάστης – ήταν το μοναδικό εισόδημα που διέθεταν. Τα χρήματα δεν έφταναν καν για φάρμακα και διατροφή. Τα χρέη σωρεύονταν, «θηλιά» που τους έπνιξε. Ακολούθησε η έξωση και διαμονή στο αυτοκίνητο.

Νέο «σπίτι» ένα παλιό Ι.Χ.

Ένα παλαιό και μικρό Ι.Χ. έγινε το νέο τους «σπίτι». Το ύστατο «καταφύγιο». Όπως είχε πει πριν λίγους μήνες η κόρη του, η μακροχρόνια ανεργία και όλα τα άλλα οικονομικά προβλήματα τσάκισαν την οικογένειά της.

Η γυναίκα δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της καθώς κατάφερε να βρει μια δουλειά. Ο πατέρας της όμως δεν άντεξε την κακουχία… Ένας 93χρονος που έχει υποστεί οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου, πόσο να αντέξει…

LMLM

LM