Έρχεται το ψηφιακό γκισέ με τηλεδιασκέψεις και πιστοποιητικά με ένα «κλικ»

Έρχεται το ψηφιακό γκισέ με τηλεδιασκέψεις και πιστοποιητικά με ένα «κλικ»
Έρχεται το ψηφιακό γκισέ με τηλεδιασκέψεις και πιστοποιητικά με ένα «κλικ» LM
Bu içerik 1472 kez okundu.

Έρχεται το ψηφιακό γκισέ μέσω του Gov.gr όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.


Ο νέος τρόπος επικοινωνίας των πολιτών με το Δημόσιο, το «ψηφιακό γκισέ» θα γίνεται μέσω του Gov.gr. Μέσω αυτού, όπως περιέγραψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο πολίτης θα κλείνει ραντεβού με τη συγκεκριμένη υπηρεσία που χρειάζεται, θα κάνει τηλεδιάσκεψη με υπάλληλο και εκείνος θα μπορεί να εκδίδει ψηφιακά και να αποστέλλει ηλεκτρονικά το ζητούμενο πιστοποιητικό.

Για αρχή «ψηφιακό γκισέ» θα έχουν τα ΚΕΠ και ο e-ΕΦΚΑ. 

Με τη φράση «τώρα αρχίζουν τα δύσκολα» έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας το στίγμα της περιόδου σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων, που είχαν ληφθεί λόγω κορονοϊού, που άρχισε από σήμερα με την άρση σε ορισμένους περιορισμούς μετακίνησης αλλά και την επαναλειτουργία ορισμένων καταστημάτων.

«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, η επιστροφή στη νέα κανονικότητα μοιάζει με έξοδο από τον Λαβύρινθο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας, σημειώνοντας πως «οφείλουμε να ακούμε τους ειδικούς» και πως «ξέρουμε ότι η πορεία θα αξιολογείται καθημερινά».
 
«Όλοι εμείς σαν το Θησέα πρέπει να ακολουθήσουμε ευλαβικά τον μίτο της Αριάδνης και να βγούμε ασφαλείς από τον λαβύρινθο της πανδημίας του κορονοϊού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας πως για το λόγο αυτό «οφείλουμε όπως κάναμε μέχρι τώρα να ακούμε τους ειδικούς». «Θα ήταν άλλωστε άδικο να χαθούν όσα πετύχαμε με θυσίες τους προηγούμενους μήνες. Ξέρουμε ότι η πορεία στη γέφυρα που άνοιξε σήμερα θα αξιολογείται καθημερινά» σημείωσε προσθέτοντας πως όπως τόνισε και ο πρωθυπουργός κάθε σχέδιο υπόκειται σε βελτιώσεις ή και αναθεωρήσεις ανάλογα με τις εξελίξεις.

Σε κάθε περίπτωση «θα πηγαίνουμε αργά, προσεκτικά και ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα». Επίσης πως στην πορεία αυτή θα μας συντροφεύουν συμπεριφορές και μέτρα προστασίας «αναγκαία για να μένουμε ασφαλείς: συχνό και σχολαστικό πλύσιμο χεριών, αποφυγή αγγίγματος στο πρόσωπο, τήρηση αποστάσεων, χρήση μάσκας όπου αυτό είναι απαραίτητο και φυσικά παραμονή στο σπίτι και επικοινωνία με το γιατρό μας, με το πρώτο σύμπτωμα».

Για το ΕΣΥ ανέφερε πως στόχος είναι να παραμείνει σε πλήρη ετοιμότητα και σταδιακά να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, κάτι που αρχίζει να συμβαίνει στα νοσοκομεία.

kep
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Almanya’daki sel felaketinde ölü sayısı 133’e çıktı
Almanya’daki sel felaketinde ölü sayısı 133’e çıktı
15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ ve BATI TRAKYA'da YAŞANANLAR!!!
15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ ve BATI TRAKYA'da YAŞANANLAR!!!

sexy is definitely the properties with replica patek philippe rolex.

the particular geneva indicate has been qualified simply by best replica rolex.
richardmille available for sale on our website are the best replicas you can find online as they are first copy watches.

wherewatches.com being successful tend to be very beautiful.

elegant style is the characteristics of swiss amazewatches.

Kartal Escort saç ekimi