Σε συναγερμό το Μαξίμου για τη Βόρεια Ελλάδα

Σε συναγερμό το Μαξίμου για τη Βόρεια Ελλάδα
Σε συναγερμό το Μαξίμου για τη Βόρεια Ελλάδα LM
Bu içerik 1176 kez okundu.

Προβληματισμός και ανησυχία από την αύξηση των κρουσμάτων Covid-19 στη Βόρεια Ελλάδα επικρατούν στο κυβερνητικό επιτελείο, που αναζητά τρόπους για να περιορίσει την έξαρση του ιού.

Μετά το νέο αρνητικό ρεκόρ των 3.209 κρουσμάτων, με τα 905 από αυτά να εντοπίζονται στη Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη αμέσως μόλις επέστρεψε από το Άμπου Ντάμπι και αύριο συγκαλεί νέα, με τη συμμετοχή των κ.κ. Τσιόδρα και Χαρδαλιά. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης.

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας εξάλλου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τη Βόρεια Ελλάδα ζητώντας να τονιστούν ιδιαίτερα οι περιοχές με το μεγαλύτερο επιδημιολογικό φορτίο κατά την ενημέρωση της Τετάρτης 18 Νοεμβρίου για τον κορωνοϊό, την οποία έκανε ο υπουργός Υγείας Βασ. Κικίλιας.

«Η διασπορά του κορωνοϊού έχει επίπτωση σε καθέναν από εμάς και πιέζει το εθνικό σύστημα υγείας. Όλη η Βόρεια Ελλάδα είναι στο "κόκκινο"», ενώ ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, όπως είπε ο υπουργός Υγείας στην ενημέρωση, ζήτησε να τονιστούν ιδιαίτερα οι περιοχές: Γρεβενά, Πέλλα, Δράμα, Πιερία, Λάρισα, Φλώρινα, Χαλκιδική και ο Έβρος.

Επιπλέον υπάρχουν σκέψεις για αυστηρότερο lockdown σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα με νέους περιορισμούς και ελέγχους στις μετακινήσεις μεταξύ περιφερειακών ενοτήτων.

Τέλος η επιδημιολογική εικόνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για άρση των περιορισμών στις 30 Νοεμβρίου. Τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δείχνουν ότι η σταδιακή άρση θα ξεκινήσει προς το τέλος του πρώτου δεκαημέρου του Δεκεμβρίου με το άνοιγμα των σχολείων να βρίσκεται πρώτο στη λίστα της κυβέρνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσει το λιανικό εμπόριο και τελευταία θα ανοίξει η εστίαση. Αυτό που εξετάζεται αυτή τη στιγμή είναι να ανοίξουν μόνο εστιατόρια με συγκεκριμένους περιορισμούς και υγειονομικά μέτρα και θεωρείται απίθανο το άνοιγμα μπαρ, κλαμπ και χώρων διασκέδασης.

salgın Yunanistan
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Almanya’daki sel felaketinde ölü sayısı 133’e çıktı
Almanya’daki sel felaketinde ölü sayısı 133’e çıktı
15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ ve BATI TRAKYA'da YAŞANANLAR!!!
15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ ve BATI TRAKYA'da YAŞANANLAR!!!

sexy is definitely the properties with replica patek philippe rolex.

the particular geneva indicate has been qualified simply by best replica rolex.
richardmille available for sale on our website are the best replicas you can find online as they are first copy watches.

wherewatches.com being successful tend to be very beautiful.

elegant style is the characteristics of swiss amazewatches.

Kartal Escort saç ekimi