Έρχεται η επιστρεπτέα προκαταβολή 7: Πώς θα υπολογιστεί

Έρχεται η επιστρεπτέα προκαταβολή 7: Πώς θα υπολογιστεί
Έρχεται η επιστρεπτέα προκαταβολή 7: Πώς θα υπολογιστεί LM
Bu içerik 1786 kez okundu.

Aλλάζει ο τρόπος που θα γίνεται ο υπολογισμός της πτώσης τζίρου για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή. Σύμφωνα με στελέχη του οικονομικού επιτελείου, από τον 7ο κύκλο η σύγκριση δεν θα γίνεται με τον τζίρο του 2020 αλλά με εκείνον του 2019.


Aλλάζει ο τρόπος που θα γίνεται ο υπολογισμός της πτώσης τζίρου για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή. Σύμφωνα με στελέχη του οικονομικού επιτελείου, από τον 7ο κύκλο η σύγκριση δεν θα γίνεται με τον τζίρο του 2020 αλλά με εκείνον.

Την απόφαση γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης κατά τη διάρκεια της του ενημέρωσης πολιτικών συντακτών.
Όπως είπε, ο κύκλος αυτός του προγράμματος θα αφορά στην απώλεια τζίρου ολόκληρου του πρώτου τριμήνου με αυξημένα κατώτατα ποσά για την εστίαση και τις επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές με κρατική εντολή εντός του Φεβρουαρίου, ενώ το 50% δεν θα επιστρέφεται.

Οι κυριότερες πληρωμές των μέτρων κατά της πανδημίας για τον μήνα Ιανουάριο έχει ως εξής:

η δαπάνη αποζημίωσης ειδικού σκοπού λόγω της πανδημίας της Covid-19 (μισθωτών) ύψους 386 εκατ. ευρώ, η οποία πληρώθηκε από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (κατηγορία μεταβιβάσεων),
η επιστρεπτέα προκαταβολή ύψους 167 εκατ. ευρώ από την κατηγορία των μεταβιβάσεων και 740 εκατ. ευρώ από το ΠΔΕ,
η κρατική αποζημίωση εκμισθωτών ύψους 19 εκατ. ευρώ, λόγω μειωμένων μισθωμάτων που λαμβάνουν.
Οι δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού για την περίοδο του Ιανουαρίου 2021 παρουσιάζονται αυξημένες σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2020 κατά 728 εκατ. ευρώ, με τη μεγαλύτερη αύξηση στο σκέλος του ΠΔΕ κατά 693 εκατ. ευρώ, λόγω του προαναφερόμενου μέτρου της επιστρεπτέας προκαταβολής.

Η παράταση του lockdown, όπως είναι αναμενόμενο φέρνει παράταση και στα μέτρα στήριξης των πολιτών που πλήττονται με το κόστος τελικά της πανδημίας ολοένα να αυξάνεται. Το Υπουργείο Οικονομικών πρέπει άμεσα λοιπόν να βρει τρόπους χρηματοδότησης των μέτρων, μέρος των οποίων είναι και η επιστρεπτέα προκαταβολή.

Μεγάλη βοήθεια σε αυτή την προσπάθεια θα είναι η προχρηματοδότηση έργων του Ταμείου Ανάκαμψης, καθώς έως το τέλος του μήνα αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις για τα έργα που θα ενταχθούν στο ΠΔΕ ενώ τον Μάρτιο το τελικό σχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Almanya’daki sel felaketinde ölü sayısı 133’e çıktı
Almanya’daki sel felaketinde ölü sayısı 133’e çıktı
15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ ve BATI TRAKYA'da YAŞANANLAR!!!
15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ ve BATI TRAKYA'da YAŞANANLAR!!!

sexy is definitely the properties with replica patek philippe rolex.

the particular geneva indicate has been qualified simply by best replica rolex.
richardmille available for sale on our website are the best replicas you can find online as they are first copy watches.

wherewatches.com being successful tend to be very beautiful.

elegant style is the characteristics of swiss amazewatches.

Kartal Escort saç ekimi