Κορωνοϊός: Eντοπίστηκε και... αθηναϊκή μετάλλαξη

Κορωνοϊός: Eντοπίστηκε και... αθηναϊκή μετάλλαξη
Κορωνοϊός: Eντοπίστηκε και... αθηναϊκή μετάλλαξη LM
Bu içerik 439 kez okundu.

Μετά την αφρικανική και την ινδική έχουμε και... Αθηναϊκή μετάλλαξη. «Είναι μια μίξη αφρικάνικης και βραζιλιάνικης μετάλλαξης», τόνισε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. Τι είπε η κ. Λινού για την αθηναϊκή μετάλλαξη.


«Η αθηναϊκή μετάλλαξη είναι μία μετάλλαξη όπως όλες οι άλλες», είπε η Ματίνα Παγώνη στο OPEN κι εξήγησε: «Απλά, όποια μετάλλαξη βγαίνει είναι λογικό να προκαλεί ανησυχία».

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) μίλησε για την αθηναϊκή μετάλλαξη για την οποία ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες ώρες και τουλάχιστον για την ώρα δεν προκαλεί τόση ανησυχία. «Υπάρχει μια σύγχυση. Δεν είναι το 10% των μεταλλάξεων η αθηναϊκή. Η αθηναϊκή ήταν το 10% από μια συγκεκριμένη ομάδα. Του κέντρου της Αθήνας», τόνισε και συνέχισε: «Αυτή η μετάλλαξη η επιστημονική κοινότητα ασχολείται εργαστηριακά. Οι μεταλλάξεις καλύπτονται από τα εμβόλια. Απ’ ό,τι φαίνεται είναι το ίδιο ή λίγο περισσότερο μεταδοτική από τη βραζιλιάνικη. Είναι μια μίξη αφρικάνικης και βραζιλιάνικης. Θα έχουμε τα δεδομένα σε λίγες μέρες».

Τέλος, σε ό,τι αφορά στα συμπτώματα, υπογράμμισε πως είναι τα ίδια σε σχέση με τις άλλες μεταλλάξεις. «Δεν αλλάζει κάτι κι αυτό είναι δεδομένο. Αυτό που μας απασχολεί είναι η μεταδοτικότητα. Αυτό πρέπει να δούμε», είπε χαρακτηριστικά.

«Ξέρουμε πολύ λίγα για την μετάλλαξη αυτή»
Για την “αθηναϊκή” μετάλλαξη του κορονοϊού μίλησε στον ΑΝΤ1 η καθηγήτρια επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού.

Όπως είπε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ξέρουμε πολύ λίγα για αυτή τη μετάλλαξη, καθώς δεν δίνουμε στοιχεία σε παγκόσμια πλατφόρμα που τις μελετά.

“Υπάρχει αυτή η “αθηναϊκή” μετάλλαξη σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε. Αλλά δεν ξέρουμε αν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι καλύπτεται από τα εμβόλια. Από ότι φαίνεται όμως, τα κομμάτια της μετάλλαξης, που συνιστούν αυτό το στέλεχος, αντιμετωπίζονται” είπε χαρακτηριστικά η κ. Λινού.

Σχετικά με τα αντισώματα και τα τεστ που ορισμένοι εκ των εμβολιασμένων επιλέγουν να κάνουν, απάντησε ότι υπάρχει δυσκολία στην αξιοπιστία των τεστ αντισωμάτων και επίσης η ανοσία δεν εξαρτάται μόνο από τα αντισώματα, αλλά και από τα λεμφοκύτταρα. Άρα δεν ανησυχούμε.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Almanya’daki sel felaketinde ölü sayısı 133’e çıktı
Almanya’daki sel felaketinde ölü sayısı 133’e çıktı
15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ ve BATI TRAKYA'da YAŞANANLAR!!!
15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ ve BATI TRAKYA'da YAŞANANLAR!!!

sexy is definitely the properties with replica patek philippe rolex.

the particular geneva indicate has been qualified simply by best replica rolex.
richardmille available for sale on our website are the best replicas you can find online as they are first copy watches.

wherewatches.com being successful tend to be very beautiful.

elegant style is the characteristics of swiss amazewatches.

Kartal Escort saç ekimi