Νέα χαράτσια καλείται να πληρώσει ο λαός με τα πλευρικά διόδια της Εγνατίας

Νέα χαράτσια καλείται να πληρώσει ο λαός με τα πλευρικά διόδια της Εγνατίας
Νέα χαράτσια καλείται να πληρώσει ο λαός με τα πλευρικά διόδια της Εγνατίας LM
Bu içerik 373 kez okundu.

Για την κυβέρνηση και την ΕΕ μπορεί «λεφτόδεντρα» για τις ανάγκες του χειμαζόμενου ελληνικού λαού να μην υπάρχουν, υπάρχουν όμως και παραϋπάρχουν για τους επιχειρηματικούς κολοσσούς. Και όπου δεν υπάρχουν τα δημιουργούμε…

Τέτοια «λεφτόδεντρα» λοιπόν «προικίζουν» την υπό ιδιωτικοποίηση «Εγνατία οδό Α.Ε.» με τους νέους σταθμούς πλευρικών διοδίων που ξεκίνησαν το εισπρακτικό τους έργο εδώ και λίγες μέρες. Πρόκειται για πλευρικούς σταθμούς στα Βαφέικα, ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής, στον πλευρικό Σταθμό του κλάδου 3 του Κόμβου Λαγκαδά (κατεύθυνση προς Σέρρες) και στον πλευρικό Σταθμό του νοτίου κλάδου του Κόμβου Μουσθένη (κατεύθυνση προς Καβάλα) της Εγνατίας Οδού.  

Οι τέσσερις νέοι πλευρικοί σταθμοί έρχονται να προστεθούν στους εννέα προηγούμενους και στους άλλους δεκατρείς μετωπικούς. Ένα ολόκληρο δίκτυο χαρατσώματος δηλαδή του λαού που πλήρωσε για την κατασκευή της Εγνατίας, ξαναπλήρωσε για τη συντήρησή της και τώρα ξαναπληρώνει για να την «προικίσει» η κυβέρνηση, ώστε ο όποιος ιδιώτης την αναλάβει να έχει εξασφαλισμένη κερδοφορία.

Ο ελληνικός λαός πλέον έχει πολλές αποδείξεις για την αλήθεια που του είπε από την πρώτη στιγμή το ΚΚΕ: ότι τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα δεν γίνονται με κριτήριο τη δική του ευημερία αλλά για την εξυπηρέτηση των στόχων και σχεδιασμών των επιχειρηματικών ομίλων. Έτσι συνέβη και με την Εγνατία, έτσι με τους υπόλοιπους οδικούς άξονες, τα ενεργειακά έργα που σχεδιάζονται για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, για τη «σιδηροδρομική Εγνατία» και τόσα άλλα.

Ιδιαίτερα οι οδικοί και σιδηροδρομικοί άξονες σχεδιάζονται και υλοποιούνται γιατί στο επίκεντρο βρίσκεται ο διακηρυγμένος στόχος των μονοπωλιακών ομίλων και των κυβερνήσεων για τη μετατροπή της περιοχής μας σε κόμβο μεταφοράς εμπορευμάτων σε Βαλκάνια και Ευρώπη.

Αναδεικνύεται για άλλη μια φορά η επικαιρότητα της πρότασης που καταθέτει το ΚΚΕ στο λαό για την κοινωνικοποίηση των συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής, των μεταφορικών υποδομών, για την ένταξη του σχεδιασμού, της κατασκευής, της συντήρησης, της λειτουργίας και της συνεχούς αναβάθμισης υποδομών, όπως οι αυτοκινητόδρομοι, στον επιστημονικό κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας.

Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στην Εγνατία Οδό ΑΕ, καλούμε όλο το λαό να αγωνιστούμε για να μην παραδοθεί και η Εγνατία Οδός στους επιχειρηματικούς ομίλους, να καταργηθούν όλα τα διόδια, να διασφαλιστεί το μέλλον και η αξιοποίηση της σημαντικής τεχνογνωσίας του προσωπικού της Εγνατίας Οδού ΑΕ.

18/5/2021

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ του ΚΚΕ

otoban
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Almanya’daki sel felaketinde ölü sayısı 133’e çıktı
Almanya’daki sel felaketinde ölü sayısı 133’e çıktı
15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ ve BATI TRAKYA'da YAŞANANLAR!!!
15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ ve BATI TRAKYA'da YAŞANANLAR!!!

sexy is definitely the properties with replica patek philippe rolex.

the particular geneva indicate has been qualified simply by best replica rolex.
richardmille available for sale on our website are the best replicas you can find online as they are first copy watches.

wherewatches.com being successful tend to be very beautiful.

elegant style is the characteristics of swiss amazewatches.

Kartal Escort saç ekimi