Ανακοινώνεται νέα χαλάρωση μέτρων

Ανακοινώνεται νέα χαλάρωση μέτρων
Ανακοινώνεται νέα χαλάρωση μέτρων LM
Bu içerik 896 kez okundu.

Τα κρούσματα στην Ελλάδα μειώνονται συνεχώς και στο τραπέζι πέφτει ξανά νέα χαλάρωση των μέτρων τα οποία ισχύουν εδώ και πολύ καιρό στη χώρα μας.

Σήμερα συνεδριάζει η επιτροπή των ειδικών και στο τραπέζι μπαίνουν μία σειρά από μέτρα που που ισχύουν πολλούς μήνες στη χώρα. Θα συζητηθεί η επαναλειτουργία των εσωτερικών υπαίθριων χώρων στην εστίαση από τις 19 Ιουνίου. Πρόκειται για τους χώρους εκείνους, που είναι εσωτερικοί για τον χειμώνα και εξωτερικοί για το καλοκαίρι.


Παράλληλα, θα τεθεί επί τάπητος και το άνοιγμα των παιδότοπων από τις 19 Ιουνίου αλλά και το εάν θα αυξηθεί το όριο ατόμων μέσα στα καταστήματα. Οι ειδικοί θα εξετάσουν και το θέμα των νυχτερινών κέντρων, όταν το ποσοστό του εμβολιασμού αγγίξει το 50% με τη μία δόση, όμως, πρόσβαση θα έχουν οι πλήρως εμβολιασμένοι ή όσοι έχουν υποβληθεί σε self test.

Ακόμη η Επιτροπή θα κληθεί να εισηγηθεί και για τα εστιατόρια σε εμπορικά κέντρα, τα οποία είναι κλειστά, για το εάν θα μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν από 19 Ιουνίου με αυστηρούς βέβαια κανόνες και τεχνητό αερισμό αλλά και για τα λούνα παρκ, τα οποία αναμένεται να ανοίξουν με τη χρήση μάσκας, με θερμομέτρηση των πελατών και επίσης με αυστηρούς κανόνες.

lockdown
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Almanya’daki sel felaketinde ölü sayısı 133’e çıktı
Almanya’daki sel felaketinde ölü sayısı 133’e çıktı
15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ ve BATI TRAKYA'da YAŞANANLAR!!!
15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ ve BATI TRAKYA'da YAŞANANLAR!!!

sexy is definitely the properties with replica patek philippe rolex.

the particular geneva indicate has been qualified simply by best replica rolex.
richardmille available for sale on our website are the best replicas you can find online as they are first copy watches.

wherewatches.com being successful tend to be very beautiful.

elegant style is the characteristics of swiss amazewatches.

Kartal Escort saç ekimi