Η παλαιστινιακή κυβέρνηση αρνείται να παραλάβει «ληγμένα» εμβόλια από το Ισραήλ

Η παλαιστινιακή κυβέρνηση αρνείται να παραλάβει «ληγμένα» εμβόλια από το Ισραήλ
Η παλαιστινιακή κυβέρνηση αρνείται να παραλάβει «ληγμένα» εμβόλια από το Ισραήλ LM
Bu içerik 477 kez okundu.

Η Παλαιστινιακή Αρχή ακύρωσε μια συμφωνία με το Ισραήλ, που αφορούσε την παράδοση ενός εκατομμυρίου δόσεων εμβολίων για τον Covid-19, υπογραμμίζοντας ότι αρνείται να δεχτεί σκευάσματα που έχουν λήξει.

Νωρίτερα το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία με τους Παλαιστίνιους με βάση την οποία θα μετέφερε στην Παλαιστινιακή Αρχή ένα εκατομμύριο δόσεις του εμβολίου της Pfizer που λήγουν. Σε αντάλλαγμα, θα έπαιρνε ίση ποσότητα από τις δόσεις που πρόκειται να παραδώσει η αμερικανική εταιρεία στους Παλαιστίνιους αργότερα εντός του έτους.

«Μετά την επιθεώρηση, από τις τεχνικές ομάδες του υπουργείου Υγείας, της πρώτης παρτίδας των εμβολίων της Pfizer που παραλάβαμε απόψε από το Ισραήλ (…) διαπιστώθηκε ότι δεν είναι σύμφωνη με τα χαρακτηριστικά που προβλέπονται στη συμφωνία», ανέφερε ο εκπρόσωπος της παλαιστινιακής κυβέρνησης, Ιμπραχίμ Μέλχεμ. «Η κυβέρνηση αρνείται να παραλάβει εμβόλια που λήγουν», πρόσθεσε, έχοντας στο πλευρό του την υπουργό Υγείας Μάι αλ Κάιλα. Όπως είπε, έχουν παραληφθεί 90.000 δόσεις, αλλά δεν διευκρίνισε την ημερομηνία λήξης τους. Στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκαν φωτογραφίες αυτών των παρτίδων που φέρουν την επιγραφή «Ιούνιος 2021».

Η παλαιστινιακή κυβέρνηση δεν είχε επιβεβαίωσε τη συμφωνία με το Ισραήλ, αλλά ανέφερε μόνο ότι επρόκειτο για μια πρωτοβουλία της Pfizer που εγκρίθηκε από τους Παλαιστίνιους «για να επιταχυνθεί η εκστρατεία εμβολιασμού και να επιτύχουμε τη συλλογική ανοσία».

Πλέον, η παλαιστινιακή κυβέρνηση αναμένει από την εταιρεία να της παραδώσει απευθείας τα εμβόλια που έχει παραγγείλει, είπε ο Μέλχεμ, χωρίς να διευκρινίσει πότε θα γίνει αυτό.

Πηγές: ΑΜΠΕ, AFP, Reuters

Filistin
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Almanya’daki sel felaketinde ölü sayısı 133’e çıktı
Almanya’daki sel felaketinde ölü sayısı 133’e çıktı
15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ ve BATI TRAKYA'da YAŞANANLAR!!!
15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ ve BATI TRAKYA'da YAŞANANLAR!!!

sexy is definitely the properties with replica patek philippe rolex.

the particular geneva indicate has been qualified simply by best replica rolex.
richardmille available for sale on our website are the best replicas you can find online as they are first copy watches.

wherewatches.com being successful tend to be very beautiful.

elegant style is the characteristics of swiss amazewatches.

Kartal Escort saç ekimi