Ελληνικά
Giriş Tarihi : 19-09-2023 10:54

Απελευθέρωσαν τον 34χρονο όμηρο έπειτα από ολιγόωρη απαγωγή

Απελευθέρωσαν τον 34χρονο όμηρο έπειτα από ολιγόωρη απαγωγή

Τα κίνητρα των δραστών παραμένουν άγνωστα, ωστόσο, ερευνάται η πράξη τους να συνδέεται με προσωπικές διαφορές, λόγω φερόμενης εμπλοκής του θύματος σε παράνομη δραστηριότητα κατά το παρελθόν.

Στο σημείο απ' όπου τον απήγαγαν, σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί της οδού Μοναστηρίου κι έπειτα από τέσσερις ώρες, άφησαν οι δράστες τον 34χρονο αλλοδαπό που έπεσε θύμα αρπαγής χθες το βράδυ, στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας την κινητοποίηση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η περιπέτεια του 34χρονου από το Πακιστάν τελείωσε λίγο πριν από τις 12 τα μεσάνυχτα, όταν οι απαγωγείς του (4 με 5 τον αριθμό, κατά την αρχική καταγγελία) τον επέστρεψαν στο βενζινάδικο που βρίσκεται στην περιοχή του Κορδελιού, δυτικά της πόλης.

Τα κίνητρα των δραστών παραμένουν άγνωστα, ωστόσο, ερευνάται η πράξη τους να συνδέεται με προσωπικές διαφορές, λόγω φερόμενης εμπλοκής του θύματος σε παράνομη δραστηριότητα κατά το παρελθόν. Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των εμπλεκόμενων προσώπων, που σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. είναι ημεδαποί.

Σύμφωνα με την καταγγελία, σε πρατήριο υγρών καυσίμων, τέσσερα με πέντε άτομα, επιβίβασαν στο όχημά τους έναν Πακιστανό, έπειτα από λεκτική αντιπαράθεση που είχαν μαζί του. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για προσωπικές διαφορές, ενώ, στο παρελθόν, ο αλλοδαπός, έχει απασχολήσει τις Αρχές.dnews

LMLM

LM