Ελληνικά
Giriş Tarihi : 01-05-2023 11:54

Γέλιο και «φαρμακερές» ατάκες στο δείπνο των Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου

Γέλιο και «φαρμακερές» ατάκες στο δείπνο των Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου

Ο αυτοσαρκασμός του Τζο Μπάιντεν για την ηλικία του και οι σπόντες για Τραμπ και ΝτεΣάντις

Ο Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του παραβρέθηκαν στην ετήσια εκδήλωση των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, που είθισται να έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Τόσο ο 80χρονος πρόεδρος όσο και ο οικοδεσπότης της βραδιάς, ο κωμικός Ρόι Γουντ τζούνιορ, διασκέδασαν τους καλεσμένους με τις ατάκες και τα καλά δομημένα αστεία τους.

«Πρέπει να μας εμπνέει ο αγώνας των Γάλλων. Εξεγέρθηκαν όταν η ηλικάι συνταξιοδότησης ανέβηκε δυο χρόνια, στα 64. Εξεγέρθηκαν. Γιατί δεν θέλουν να δουλεύουν μέχρι τα 64. Την ίδια στιγμή στην Αμερική έχουμε έναν 80χρονο να μας ικετεύει για άλλα 4 χρόνια εργασίας. Μας ικετεύει να τον αφήσουμε να τελειώσει τη δουλειά του. Αυτό δεν είναι προεκλογικό σλόγκαν αλλά παράκληση» είπε ο Ρόι Γουντ Τζούνιορ.

Ο Τζο Μπάιντεν από την πλευρά του αυτοσαρκάστηκε για την ηλικία του ενώ δεν άφησε στο απυρόβλητο τον Ντόναλντ Τραμπ αλλά και τον Ρον Ντε Σάντις.

«Προσθέσαμε 12 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας. Και αυτές αφορούν μόνο τους δικηγόρους που υπερασπίστηκαν τον πρώην πρόεδρο» είπε αρχικά ο Μπάιντεν και μετά αναφέρθηκε στον ΡΟν Ντε Σάντις και την κόντρα του με την Disney: «Για τον Ρον Ντε Σάντις είχα ετοιμάσει πάρα πολλά αστεία. Αλλά ο Μίκι Μάους με πρόλαβε και χτύπησε πρώτος».euronews

LMLM

LM