Ελληνικά
Giriş Tarihi : 28-03-2023 16:03   Güncelleme : 28-03-2023 16:08

Τροχαίο – ΣΟΚ : Εκσφενδονίστηκε η μηχανή του αυτοκινήτου

Τροχαίο – ΣΟΚ : Εκσφενδονίστηκε η μηχανή του αυτοκινήτου

Τροχαίο – σοκ συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στην Νέα Είσοδο λίγο μετά τη γέφυρα του ΟΣΕ.

Το μαύρο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 28χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, tharrosnews.gr, είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα πριν από το ατύχημα. Μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών και ο οδηγός του διακομίστηκε πολύ σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Λόγω, δε, της σοβαρότητας της κατάστασής του, χθες το βράδυ διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο οδηγός φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο, κατά τα πρώτα στοιχεία, προσέκρουσε πρώτα δεξιά στο κράσπεδο και μετά έφυγε αριστερά, χτυπώντας στη διαχωριστική νησίδα και τα δέντρα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ολόκληρος ο κινητήρας του αυτοκινήτου αποκολλήθηκε και εκσφενδονίστηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, αυτό της εισόδου στην πόλη, ενώ η μπαταρία του βρέθηκε σε προαύλιο καταστήματος, επίσης στην απέναντι πλευρά του δρόμου από το σημείο που έγινε το τροχαίο. Πάρα πολλά κομμάτια του οχήματος εκσφενδονίστηκαν, ευτυχώς χωρίς να τραυματισθεί κάποιος ή να προκληθεί άλλο ατύχημα.

Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία και ασθενοφόρα, ενώ ο οδηγός αιμόφυρτος βρισκόταν έξω από το αυτοκίνητο.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν εκεί ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο του 28χρονου, μαζί με ένα άλλο λευκό όχημα, ξεκίνησαν με μεγάλη ταχύτητα από τα φανάρια, ενώ στο σημείο του ατυχήματος υπήρχαν πολλά φρεναρίσματα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

LMLM

LM