Ελληνικά
Giriş Tarihi : 14-01-2023 13:12

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: υπάλληλος έκλεβε αντικείμενα από αποσκευές επιβατών

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: υπάλληλος έκλεβε αντικείμενα από αποσκευές επιβατών

Στη σύλληψη ενός 41χρονου, ο οποίος «ξάφριζε» αντικείμενα από τις αποσκευές επιβατών στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Η αρχή του τέλους για τη δράση του 41χρονου σήμανε μετά την κλοπή ασύρματων ακουστικών από τις αποσκευές επιβάτιδας, η οποία ταξίδεψε μέσω του αεροδρομίου Αθηνών. Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ο 41χρονος ως ο δράστης της κλοπής και συνελήφθη στο Περιστέρι το πρωί της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου 2023.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για υπάλληλο του γραφείου απολεσθέντων εταιρείας επίγειας εξυπηρέτησης, η οποία συνεργάζεται με πολλές από τις αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους χώρους του αεροδρομίου.

Επιπλέον, συνελήφθη και μία 39χρονη, η οποία πήρε από τον 41χρονο ένα κινητό τηλέφωνο ενώ γνώριζε ότι αποτελούσε προϊόν κλοπής. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί δύο περιπτώσεις κλοπών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν πρωινές ώρες της 11-1-2023 στο Περιστέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Διεύθυνσης Αερολιμένα Αθηνών, 41χρονος ημεδαπός και 39χρονη ημεδαπή για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής κατ’ εξακολούθηση, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα.

LMLM

LM