Ελληνικά
Giriş Tarihi : 26-04-2023 11:48

Τρία άτομα ξυλοκόπησαν 91χρονο για 80 ευρώ

Τρία άτομα ξυλοκόπησαν 91χρονο για 80 ευρώ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, αφού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας οδηγούνται σήμερα τρία άτομα, ένας άνδρας και δύο γυναίκες με την κατηγορία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία σε βάρος ενός 91χρονου, τον οποίο χτύπησαν προκειμένου να του πάρουν… 80 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023, όταν ο 37χρονος και οι δύο γυναίκες, είδαν τον 91χρονο στην αυλή του σπιτιού του και του ζήτησαν ένα ποτήρι νερό. Εκείνος, δίχως να καταλάβει τα κίνητρά τους, άνοιξε και εκείνοι ζήτησαν να τους δώσει όσα χρήματα είχε στο σπίτι του.

Ο ηλικιωμένος τούς έδωσε τα 80 ευρώ που είχε, ωστόσο εκείνοι δεν πίστεψαν πως είχε μόνο αυτά και άρχισαν να τον χτυπούν. Αφού διαπίστωσαν ότι δεν είχε άλλα χρήματα, έφυγαν.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και της ΒΟ.Π.Κ.Ε. της ίδιας Υπηρεσίας, μετά από άμεση κινητοποίηση και ενδελεχείς έρευνες, συνέλαβαν την Τρίτη (25-04-2023) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Χαλκίδα, τρεις (3) ημεδαπούς, εκ των οποίων ένας άνδρας και δύο γυναίκες, για διάπραξη ληστείας, κατά συναυτουργία.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα και αποχώρησε.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος συλληφθείς έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων και σε βάρος του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας. Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

LMLM

LM