Ελληνικά
Giriş Tarihi : 08-01-2023 23:40

Είναι πολύ δύσκολα. Συμπληρώνει ένα μήνα στην εντατική ο Ξανθόπουλος

Είναι πολύ δύσκολα. Συμπληρώνει ένα μήνα στην εντατική ο Ξανθόπουλος

Ο Νίκος Ξανθόπουλος περνά πολύ δύσκολες ώρες, μιας και βρίσκεται διασωληνομένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας τον τελευταίο μήνα και οι φόβοι για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις γίνονται ολοένα και περισσότερες. 

Παρά τα καλά νέα που είχαν κυκλοφορήσει πριν από μερικές ημέρες καθώς είχε καταφέρει να ανοίξει τα μάτια του, ακόμη οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί για το τι θα επακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 7 Ιανουαρίου, στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας συνδέθηκε με την εκπομπή τηλεφωνικά και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού, ο οποίος και αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα, τα οποία κανένας δεν ξέρει το που θα τον οδηγήσουν.

Ο Νίκος Νικόλιζας είπε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Ξανθόπουλο, συμπληρώνει σχεδόν ένα μήνα στην εντατική ιδιωτικής κλινικής. Η οικογένειά του δεν βγάζει κάποιο δελτίο τύπου ή κάποιες πληροφορίες για το λόγο ότι δεν έχουν κάποια θετικά αποτελέσματα. Μόνο ότι άνοιξε τα μάτια του, αυτή ήταν η πιο θετική εξέλιξη τα Χριστούγεννα, αλλά δεν υπήρξε κάποια άλλη ανταπόκριση στον οργανισμό του.

Αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα εδώ και χρόνια και αυτά προξένησαν και άλλες δυσλειτουργίες στα ζωτικά όργανα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στην εντατική... Οι γιατροί είναι πολύ επιφυλακτικοί για το λόγο ότι είναι πάρα πολύς ο χρόνος που βρίσκεται στην εντατική και φοβούνται για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις».

AdminAdmin