Ελληνικά
Giriş Tarihi : 19-04-2023 08:31

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να παραδώσει ο Αλέξης Γεωργούλης την έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει να παραδώσει ο Αλέξης Γεωργούλης την έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο

Η Πόπη Τσαπανίδου ζήτησε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ από τον Αλέξη Γεωργούλη να παραδώσει την έδρα που διατηρεί στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς οι αρχές του Βελγίου ερευνούν καταγγελία κακοποίησης γυναίκας εις βάρος του.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε στην εκπομπή «Live News» και είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως «ζητήσαμε να παραδώσει ο κ. Γεωργούλης την έδρα του και αναμένουμε την απάντησή του».

Επίσης, η Πόπη Τσαπανίδου ανέφερε πως «είναι όχι μόνο δυσάρεστο αλλά και σοκαριστικό, μας έχει σοκάρει όλους και ιδιαίτερα τις γυναίκες. Η ιστορία ξεκινά λίγο νωρίτερα. Χθες έγινε γνωστό τι ακριβώς συνέβη και μετά από 15 λεπτά απομακρύνθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και από το κοινοβούλιο. Δεν είναι αυτονόητα τα αντανακλαστικά αλλά για εμάς ήταν αυτονόητο. Δεν παίζουμε με τις γυναίκες και τα δικαιώματά τους».

«Η φήμη για κακή συμπεριφορά του Αλέξη Γεωργούλη κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 και με εντολή Τσίπρα ερευνήθηκε η υπόθεση μέχρι τον Σεπτέμβριο. Όταν τον καλέσαμε για εξηγήσεις, αρνήθηκε όσα του αποδίδονταν και μάλιστα έκανε λόγο για συκοφάντηση. Δε μείναμε όμως εκεί, απευθυνθήκαμε στο ευρωκοινοβούλιο αλλά ούτε εκεί επιβεβαιώθηκε η καταγγελία», είπε στη συνέχεια, μεταξύ άλλων.

LMLM

LM