Batı Trakya
Giriş Tarihi : 08-02-2023 12:06

DMTE Başkanlığı depremzedeler için kampanya başlattı

DMTE Başkanlığı depremzedeler için kampanya başlattı

Doğu Makedonya ve Trakya Eyalet Başkanlığı, Türkiye'de meydana gelen büyük depremlerde evleri malları zarar gören depremzedeler için yardım kampanyası başlattı.

Doğu Makedonya ve Trakya Eyalet Başkanlığı, Türkiye'de meydana gelen yıkıcı depremlerden etkilenenlerin yanında yer alıp destek olmak için yardım kampanyası başlattı.

DMT Eyalet Başkanı Hristos Metios'un girişimiyle, gerekli prosedürler mümkün olan en kısa sürede başlatılabilmesi, insani yardım ve temel ihtiyaçların toplanması ve ilgili kararın çıkarılması Pazartesi günü gerçekleşecek Eyalet Meclisi toplantısında onaylanmak üzere gündeme getiriliyor.

Arzu eden vatandaşlarımız ve işyerleri, Çarşamba sabahından itibaren gazlı bez, bandaj, bebek bezi, bere, eldiven, sıcak tutan giysi, battaniye, konserve, bebek kremi gibi temel ihtiyaç malzemelerini Bölge Birimlerinin (Valilik binalarının) ofislerine getirmeye başlayabilir.

Türkiye'deki deprem felaketine ve sonrasında yaşananlara karşı duyarsız kalmayan, Doğu Makedonya ve Trakya Eyalet Başkanı Hristos Metios, yaşanan felaketle ilgili düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaştı ve depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldığını duyurdu.

LMLM

LM