Ελληνικά
Giriş Tarihi : 29-05-2023 11:53

Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν

Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν

Σε σοκ βρίσκεται ο οργανισμός της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της ομάδας Σέρχιο Ρίκο, υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όταν έπεσε από άλογο στην Ουέλβα της Ισπανίας, ενώ στη συνέχεια το ζώο τον κλώτσησε και τον ποδοπάτησε.

Ήδη έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο της Σεβίλλης, όπως μετέδωσαν σήμερα ισπανικά μέσα ενημέρωσης. Η ιατρική έκθεση κάνει λόγο για σοβαρή κατάσταση της υγείας του, ενώ όπως έγινε γνωστό έχει διασωληνωθεί.

Ο 29χρονος υπέστη το ατύχημα το πρωί της Κυριακής και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Σεβίλλης, αφού έπεσε στο έδαφος και δέχθηκε κλωτσιά από το ζώο στην περιοχή του λαιμού.

Ο Σέρχιο Ρίκο ήταν στην αποστολή της PSG το Σάββατο για το προτελευταίο παιχνίδι του γαλλικού πρωταθλήματος, απέναντι στο Στρασβούργο, όπου η ομάδα του αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 και ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια της Ligue 1. Ο Ανδαλουσιανός τερματοφύλακα, μετά τον αγώνα, ταξίδεψε στην Ουέλβα.

Ο Ρίκο, ξεκίνησε την καριέρα του στη Σεβίλλη, πέρασε από την αγγλική Φούλαμ στην Αγγλία και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην PSG, η οποία τον παραχώρησε δανεικό στη Μαγιόρκα την περασμένη σεζόν, πριν επιστρέψει στην παριζιάνικη ομάδα, όπου είναι τακτικός αναπληρωματικός πίσω από τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

cnn.gr

LMLM

LM