Türkiye
Giriş Tarihi : 21-12-2022 12:00

Sultanwar Pk Server – Knight Online Pvp Server

Bugünlerde popüler olan Sultanwar knight online pk pvp serverler arasında en etkili oyunlar arasında yer almaktadır.

Sultanwar Pk Server – Knight Online Pvp Server

Knight online pvp serverlerin günümüzde şaşırtıcı bir şekilde çok oynandığı görülmektedir. Eski bir oyun olan Knight online oyununun günümüzde hala bu kadar popüler olmasının sebebi pvp serverlerin birçok çeşit sunmasıdır. Bu çeşitler arasında pk server, farm server, ardream server yer almaktadır. Bu oyun tipleri normal Knight online oyununa göre daha keyifli ve daha eğlenceli oyun deneyimi sunmaktadır. Bu sebeple knight online pvp serverler, normal Knight online oyununa göre daha fazla oyuncuya sahiptir. Hatta knight online pvp oyunlarında daha çok etkinlik ve eklenti bulunduğunu söylemek gerekir. Bunun doğrudan sebebi pvp olmayan knight online sürümünde yüz kişi çalışıyorsa, özel pvp sektöründe en az bunun 10 katı daha fazla çalışan ve geliştirici bulunmaktadır. Daha çok geliştirici ve uğraşan demek daha güzel sonuçların ortaya çıkmasını sağlamaktadır.

Saymış olduğumuz oyun çeşitlerinden biri olan pk server en çok oyuncu kitlesine sahip server türüdür. Pk serverlerde oyuncular kasmak için pek uğraşmadan oyunun en eğlenceli kısımlarına geçiş yapabilmektedirler. Oyunun en eğlenceli kısmı olarak kastetmiş olduğumuz bölüm oyuncuların doğrudan birbirleriyle pvp (player versus player) yaptıkları kısımdır. Zira normal oyunlarda bile bu kısımlara erişmek için karakterlerin çok gelişmesi gerekir. Bu da karakterinizi yapılandırırken item dizmek, seviye almak gibi uğraştırıcı kısımların çok uzun sürmesinden dolayı oyunu belli bir aşamadan sonra sıkıcı kılmaktadır. Ancak kasma işlemlerini seven pvp oyunlar içinse farm serverler mevcuttur. Hatta hem pk, hem de farm serveri barındıran oyunlar da mevcuttur ki sultanwar bu oyunlardan biridir.

Bugünlerde popüler olan Sultanwar knight online pk pvp serverler arasında en etkili oyunlar arasında yer almaktadır. Açıldığı günden itibaren 3bin online sayısı altına düşmeyen sultanwar, oyuncularını düzenlediği etkinliklerle binlerce tl ödül ile buluşturmaktadır. 83 level başlangıcı olan bu servere kaydolmak için sultanwar.com adresine giderek kaydolup, oyunu indirip başlayabilirsiniz. Zira bu oyunda özellikle koronadan dolayı yaşadığımız sıkıntılı günlerde eğlenebilmek için mükemmel fırsatlar ve etkinlikler bulunuyor. Bu etkinliklerde eğlenebileceğinizin garantisini veriyoruz. Herkese iyi oyunlar dileriz.

 

GTA 5 hileleri başlıklı yazı ilginizi çekebilir.

 

LMLM

LM