Κομπίνα σε 78χρονο: έχασε 300.000 ευρώ

Ελληνικά - 20-08-2026 11:37 292 kez okundu.

Κομπίνα σε 78χρονο: έχασε 300.000 ευρώ

Απατεώνες του υποσχέθηκαν υψηλές αποδόσεις μέσω επενδυτικών προγραμμάτων

Υπόθεση μεγάλης απάτης με κρυπτονομίσματα ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές στη Θεσπρωτία, μετά από καταγγελία 78χρονου κατοίκου Παραποτάμου, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχασε περίπου 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την υπόθεση και την καταγγελία του, που δημοσίευσε το thespro, άγνωστοι τον προσέγγισαν από τον Φεβρουάριο του 2025, και, παρουσιάζοντάς του επενδυτικά προγράμματα σε κρυπτονομίσματα με υποσχέσεις για υψηλές και ασφαλείς αποδόσεις, τον έπεισαν να πραγματοποιήσει διαδοχικές μεταφορές χρημάτων έως τον Ιούνιο του 2026. Οι δράστες υποστήριζαν ότι εκπροσωπούσαν εταιρεία με έδρα στο εξωτερικό.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηγουμενίτσας.

zougla

DİĞER HABERLER
Επτά νεκροί από πνιγμό μέσα σε μία ημέρα

Επτά νεκροί από πνιγμό μέσα σε μία ημέρα

20-08-2026 - Ελληνικά

Στρατιωτική θητεία 9 μηνών για όσους καταταγούν χωρίς αναβολή

Στρατιωτική θητεία 9 μηνών για όσους καταταγούν χωρίς αναβολή

20-08-2026 - Ελληνικά