Anastasios Bakasetas, bordo-mavili forma ile son maçına çıktığını açıkladı.

SPOR - 22-01-2024 12:44 1052 kez okundu.

Anastasios Bakasetas, bordo-mavili forma ile son maçına çıktığını açıkladı.

Trabzonspor'un Yunan futbolcusu Anastasios Bakasetas, Galatasaray karşısında bordo-mavili forma ile son maçına çıktığını açıkladı.

Süper Lig’in 21’inci haftasında Trabzonspor, sahasında Galatasaray’a 5-1 mağlup oldu. Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Yunan orta saha Bakasetas, “Trabzonspor formasıyla bugün son maçımdı. Aslında bu vedanın tabii ki daha iyi olmasını isterdim. Sahamızda böylesine bir derbi maçta böyle bir skorla olmasını elbette istemezdim” dedi.

Türkiye’de bulunduğu zaman diliminde herkesten saygı ve sevgi gördüğünü ifade eden 30 yaşındaki oyuncu, “Hayatta bazen istekleriniz böyle olmuyor. Olumlu gitmiyor. Bazen istediğiniz gibi olmayabiliyor. Buradan ayrılırken öncelikle herkese teşekkür etmek istiyorum. Türkiye’deki bütün insanlara çok teşekkür etmek istiyorum. Burada sevgi ve saygı gördüm. Bulunduğum tüm zaman dahilinde” ifadelerini kullandı.

Panathinaikos'a transfer oldu

Panathinaikos teknik direktörü Fatih Terim, "Bakasetas yarın gelecek. Galatasaray'ı çalıştırdığım dönemde Trabzonspor'da oynuyordu. Dolayısıyla birbirimizi tanıyoruz. Kendisi de hazır olduğunu bize bildirdi. Onu hepimiz tanıyoruz. Bugün Trabzonspor'a veda etti, onlara da teşekkür ediyoruz." dedi.

Bakasetas, bordo-mavili formayla 1'er Süper Lig ve Süper Kupa şampiyonluğu yaşamıştı.

Bakasetas'ın takımdan ayrılacağına ilişkin de konuşan Avcı, "Bakasetas'ın transferi de bugün itibariyle gerçekleşti. Bizden ayrıldı. Yaptığı hizmetlerden dolayı ona teşekkür ediyoruz. 122 tane resmi müsabakaya çıkmış Trabzonspor'la. Bunların 100 tanesinde beraberdik. Önemli duygular yaşadık. Son güne kadar çok etik ve düzgün davranarak hareket etmiştir ona teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki yaşamında sağlıklı bir biçimde başarılar diliyoruz. Bakasetaas ile kontağımız devam edecektir" dedi.

cnnturk

DİĞER HABERLER
UEFA Avrupa Ligi'nde ve Avrupa Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde ve Avrupa Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu

20-04-2024 - SPOR

Juventus, Ronaldo’ya 10 milyon euro tazminat ödeyecek

Juventus, Ronaldo’ya 10 milyon euro tazminat ödeyecek

19-04-2024 - SPOR