Johnny Depp otel odasında baygın halde bulundu!!!

GÜNCEL - 22-07-2023 17:44 1463 kez okundu.

Johnny Depp otel odasında baygın halde bulundu!!!

ABD'li Hollywood yıldızı Johnny Depp'ten gelen haber hayranları arasında büyük paniğe neden oldu. Dünyaca ünlü yıldızın Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de kaldığı otelde baygın halde bulunduğu açıklandı. Eski eşi Amber Heard ile olaylı davasıyla çok konuşulan yıldızın intihara teşebbüs ettiği konuşuluyor.

Dünyaca ünlü aktör Jonny Depp'in müzik grubu Hollywood Vampires'ın Budapeşte'deki konserini son anda iptal etmesi büyük yankı uyandırmıştı. İptalin nedeni sonradan anlaşıldı. Depp, ölümle burun buruna geldi. Uyuşturucu ve alkol bağımlılığı olduğu bilinen Depp, Budapeşte'de kaldığı otel odasında kendinden geçmiş halde bulundu.

Durumu oldukça kötü olan Depp için otel odasına doktor çağrıldı ve bu nedenle grup, konsere çıkamadı.

Gruba yakın bir kaynak, “Her şey ayarlandı, sahne kuruldu, sahne arkası ekibi konser için hazırdı. Özellikle grup üyeleri için öğleden sonraki ses kurulumunu yaptıklarından kimse bir sorun olabileceğini düşünmedi” dedi.

Ancak sonradan Depp’in durumu kötüleşince tıbbi yardım çağrıldı. Bu ani duyuru karşısında şaşıran hayranlar, endişelerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Bazıları bunun teknik bir sorun olup olmadığını merak ederken, diğerleri grup üyelerinin iyi olup olmadığından endişe duyuyordu.

Hatta öyle ki, iddialar büyüdü ve sosyal medyada Depp’in otel odasında intihar girişiminde bulunduğu söylentilerine bile yol açtı. Bununla birlikte Hollywood Vampires yoluna devam etmeye hazır. 23 Temmuz’da Almanya'daki son konserleriyle Avrupa’daki turlarına devam edecekler ve iptal edilen konserlerini de telafi edecekler.

DİĞER HABERLER
Kahvenin hikayesi: etkileri

Kahvenin hikayesi: etkileri

09-04-2024 - GÜNCEL

Sahur ve İftarda ne yemeliyiz?

Sahur ve İftarda ne yemeliyiz?

13-03-2024 - GÜNCEL