Manchester United, Ronaldo'nun sözleşmesini feshetti

SPOR - 23-11-2022 13:32 2691 kez okundu.

Manchester United, Ronaldo'nun sözleşmesini feshetti

Portekiz Milli takımıyla Katar Dünya Kupası'na giden Cristiano Ronaldo'nun İngiltere'de formasını giydiği Manchester United'la olan sözleşmesi feshedildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, Ronaldo'nun 'derhal geçerli olmak üzere' ekipten ayrılacağı duyuruldu.Kulüpten yapılan açıklamada, Ronaldo'nun sözleşmesinin karşılıklı anlaşma sonucu feshedildiği belirtildi. Manchester United formasıyla 346 maçta 145 gol atan Ronaldo'ya, takıma katkısından dolayı teşekkür edildi.

Manchester United'daki ilk döneminde (2003-2009) bir UEFA Şampiyonlar Ligi, 3 de Premier Lig kupası kazanan Ronaldo, teknik direktör Erik ten Hag yönetimindeki takımda ilk 11'e girmekte zorlanıyordu.

 "İhanete uğradım, kulüpten atmaya çalışıyorlar"

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, daha önce yaptığı açıklamada kulübü Manchester United'dan atılmaya çalışıldığını ve ihanete uğramış hissettiğini söylemişti.

 

Ronaldo, İngiliz televizyon kanalı TalkTV'deki "Piers Morgan Sansürsüz" programına katıldı.

37 yaşındaki golcü oyuncu, Manchester United'da kendisini kulüpten atmaya çalışanlar olup olmadığı sorusuna, "Evet. Yalnızca teknik direktör (Erik ten Hag) değil, 2-3 kişi daha var. Kendimi ihanete uğramış hissettim. Bazı kişilerin beni burada istemediğini hissettim. Sadece bu yıl değil, geçen yıl da..." yanıtını verdi.euronews

DİĞER HABERLER
Juventus, Ronaldo’ya 10 milyon euro tazminat ödeyecek

Juventus, Ronaldo’ya 10 milyon euro tazminat ödeyecek

19-04-2024 - SPOR

Fenerbahçe, Olympiakos’a penaltılarda elendi

Fenerbahçe, Olympiakos’a penaltılarda elendi

19-04-2024 - SPOR