Ελληνικά
Giriş Tarihi : 13-01-2023 11:43

Έκοψε το κεφάλι του εραστή της και το έβαλε σε κουβά

Έκοψε το κεφάλι του εραστή της και το έβαλε σε κουβά

Γυναίκα κατηγορείται ότι έκοψε το κεφάλι του εραστή της και το έβαλε σε κουβά κατά τη διάρκεια σεξουαλικού παιχνιδιού.

Μια γυναίκα φέρεται να αποκεφάλισε τον εραστή της και να έβαλε το κομμένο κεφάλι και το πέος του σε έναν κουβά κατά τη διάρκεια ενός σεξουαλικού παιχνιδιού.

Ήταν υπό την επίροια ναρκωτικών 

Η Taylor Denise Schabusiness, 25 ετών, από τις ΗΠΑ, πρόκειται να δηλώσει αθώα για τη δολοφονία του Shad Thyrion, 25 ετών, όπως αναφέρεται στην DailyMail.

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως πρώτου βαθμού, ακρωτηριασμό πτώματος και σεξουαλική επίθεση τρίτου βαθμού.

Βρήκε το κεφάλι η μητέρα του θύματος

Η μητέρα του Thyrion βρήκε το κεφάλι του σε έναν κουβά στο σπίτι της στο Green Bay του Wisconsin.

Ωστόσο, οι δικηγόροι της Schabusiness υποστηρίζουν ότι δεν είναι διανοητικά ικανή να δικαστεί τον Μάρτιο, καθώς αδυνατεί να κατανοήσει τις κατηγορίες της.

Οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης το πέος του στον κουβά μαζί με πολλά μέρη του σώματος διασκορπισμένα στο σπίτι.

Ο Schabusiness και ο Thyrion έκαναν χρήση μεθαμφεταμίνης πριν ταξιδέψουν στης μητέρας του για το σεξουαλικό τους παιχνίδι με τα ναρκωτικά και το bondage.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι ο Thyrion κακοποιήθηκε σεξουαλικά και διαμελίστηκε καθώς πολλά μέρη του σώματός της εντοπίστηκαν στο σπίτι της μητέρας του και στο φορτηγάκι της.

Ο αστυνομικός Alex Wanish του Green Bay δήλωσε ότι "παρατήρησε τον πλαστικό κουβά στο πάτωμα με μια πετσέτα πάνω από τον κουβά".

Την έκριναν ικανή να δικαστεί

Η Schabusiness έχει υποβληθεί σε δύο αξιολογήσεις, που οδήγησαν τον δικαστή, Thomas Walsh, να αποφασίσει τον περασμένο Μάιο ότι είναι ικανή να δικαστεί.

Ωστόσο, η δικηγόρος της, Quinn Jolly, διαφώνησε και πιστεύει ότι η πελάτισσά της δεν είναι σε θέση να σταθεί στο εδώλιο.

Η ίδια δήλωσε: «Έχει νοσηλευτεί ψυχιατρικά πολλές φορές, έχει διαγνωστεί με διπολική και ψυχωτική διαταραχή. Αυτή μπορεί να ήταν μια από τις καλύτερες μέρες της, ωστόσο, είμαι έκπληκτη με το αποτέλεσμα αυτής της έκθεσης».

Παρ’ όλα αυτά, ο Matthew Seipel, ψυχολογικός εμπειρογνώμονας που διορίστηκε από το δικαστήριο, πιστεύει ότι η Schabusiness είναι ικανή να δικαστεί.

Η 25χρονη Schabusiness παραμένει προφυλακισμένη, ενώ της έχει επιβληθεί εγγύηση δύο εκατομμυρίων δολαρίων.

Αλλά παρ' όλα αυτά ο Matthew Seipel, ψυχολογικός εμπειρογνώμονας που διορίστηκε από το δικαστήριο, πιστεύει ότι η Schabusiness είναι ικανή να δικαστεί.

Ο ίδιος δήλωσε: "Ο κ. Σέιπεν δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση: "Κατέληξα στη γνώμη με εύλογο βαθμό επαγγελματικής βεβαιότητας ότι η κατηγορούμενη είναι ικανή να προχωρήσει σε αυτή την υπόθεση".

Ο Schabusiness παραμένει πίσω από τα κάγκελα με εγγύηση 2 εκατομμυρίων δολαρίων (1,6 εκατομμυρίων λιρών).

LMLM

LM