Ελληνικά
Giriş Tarihi : 10-12-2023 23:10

Στα χέρια της Αστυνομίας ο οδηγός που παρέσυρε την 19χρονη στον Ζυγό της Ξάνθης

Στα χέρια της Αστυνομίας ο οδηγός που παρέσυρε την 19χρονη στον Ζυγό της Ξάνθης

Όπως είχαμε αναφέρει και εχθές, η Αστυνομία της Ξάνθης ήταν πολύ κοντά στο να εξιχνιάσει την υπόθεση του ατυχήματος στον Παλιό Ζυγό με θύμα μια 19χρονη η οποία τραυματίσθηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Νευροχειρουργική Καβάλας.

Εχθές επίσης κάναμε λόγο για πιθανότητα αλλαγής στην τροπή της υπόθεσης μιας και οι πληροφορίες μας ανέφεραν ότι υπήρχε πιθανότητα ο άνθρωπος που ενημέρωσε το ΕΚΑΒ για την κοπέλα να είναι και αυτός που την τραυμάτισε.

Σήμερα όπως πηγές μας αναφέρουν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, έχουν την ομολογία του ανθρώπου αυτού τον οποίο έχουν προσαγάγει και κρατείται.

Πιθανότατα σε λίγη ώρα να υπάρξει και Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας που θα αναφέρεται στην υπόθεση.

Από το ρεπορτάζ μας προκύπτει ότι πρόκειται για αστυνομικό ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυρε την άτυχη κοπέλα με υπηρεσιακό συμβατικό όχημα και τελικά δεν την εγκατέλειψε αλλά ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και παρέμεινε στο σημείο μέχρι να την παραλάβει το πλήρωμα και να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο. 

Οι λόγοι για τους οποίους επιχείρησε να παραπλανήσει τους συναδέλφους του είναι άγνωστοι μέχρι στιγμής, ενώ αναμένεται να δούμε το τι θα πει στην απολογία του.

Για ακόμη μια φορά ευχόμαστε η κοπέλα να αναρρώσει άμεσα και να επιστρέψει στην οικογένεια της.

AdminAdmin