Ελληνικά
Giriş Tarihi : 25-05-2023 09:04

Αγόρι 2 ετών έπαιζε σε παιδικό σταθμό και δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι

Αγόρι 2 ετών έπαιζε σε παιδικό σταθμό και δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι

Μια απίστευτη υπόθεση ερευνούν οι Αρχές στη Γιούτα των ΗΠΑ, όταν ένα αγοράκι 2 ετών φαίνεται ότι χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα, ενώ έπαιζε μέσα στον παιδικό σταθμό που βρισκόταν. 

Το παιδί ξαφνικά άρχισε να αιμορραγεί και οι δασκάλες έντρομες ειδοποίησαν τους γονείς του, το πήγαν στο νοσοκομείο και οι γιατροί βρήκαν μία σφαίρα καρφωμένη στο κεφάλι του!

Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα και, όπως αναφέρει το nbcnews, η αστυνομία έμαθε ότι τα παιδιά έπαιζαν σε μέσα στην αυλή του παιδικού σταθμού όταν το αγοράκι φάνηκε να σκοντάφτει και μετά αιμορραγούσε στο πρόσωπο.

«Ο παιδικός σταθμός ενημέρωσε τους γονείς του 2χρονου παιδιού οι οποίοι αμέσως πήραν το παιδί και το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε μια σφαίρα μικρού διαμετρήματος σφηνωμένη στο κεφάλι του» ανέφερε η αστυνομία.

Δεν θα αφαιρεθεί η σφαίρα

Το αγοράκι είναι σε σταθερή κατάσταση και το περιστατικό φαίνεται ότι ήταν «τραγικό ατύχημα». «Είμαστε σοκαρισμένοι από το γεγονός» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του παιδικού σταθμού, Lane Mugleston.

Οι γιατροί αποφάσισαν να αφήσουν τη σφαίρα στο κεφάλι του αγοριού, καθώς υπάρχει φόβος να προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά αν το παιδί υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα του KSL, οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν άνδρα που πυροβολούσε πτηνά με αεροβόλο και ο οποίος προσήχθη, αλλά δεν έχει κατονομαστεί μέχρι να αποφασιστεί εάν θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

LMLM

LM