Ελληνικά
Giriş Tarihi : 08-07-2024 09:20

Γυναίκα χρησιμοποιούσε εν αγνοία της χειροβομβίδα ως σφυρί επί 20 χρόνια

Γυναίκα χρησιμοποιούσε εν αγνοία της χειροβομβίδα ως σφυρί επί 20 χρόνια

Μια 90χρονη Κινέζα χρησιμοποίησε εν αγνοία της μια παλιά χειροβομβίδα για να σπάει καρύδια για περισσότερο από είκοσι χρόνια.

Η γυναίκα, με το επώνυμο Qin, δήλωσε στους Κινέζους δημοσιογράφους ότι εργαζόταν στο αγρόκτημά της στο Xiangyang, στην επαρχία Hubei, όταν βρήκε αυτό το παράξενο «μεταλλικό κομμάτι» με ξύλινη λαβή.

Πεπεισμένη ότι ήταν ένα αυτοσχέδιο  σφυρί, το πήρε σπίτι και το χρησιμοποίησε για να σπάει καρύδια, αναφέρει το Oddity Central.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, όταν μια ομάδα ανδρών που εργάζονταν για την κατεδάφιση του παλιού σπιτιού της παρατήρησε τη χειροβομβίδα που η συνταξιούχος έμαθε ότι έπαιζε με τη ζωή της κάθε φορά που τη χρησιμοποιούσε.

Και το χρησιμοποίησε πολύ, καθώς η αστυνομία ανέφερε ότι η ξύλινη λαβή της χειροβομβίδας είχε γίνει λεία και γυαλιστερή από λόγω της χρήσης, ενώ η μεταλλική κεφαλή ήταν γεμάτη βαθουλώματα.

«Το χρησιμοποιώ στο σπίτι για να σπάω καρύδια», ακούγεται να λέει ο Qin σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο της Κίνας από τις 23 Ιουνίου.

Όταν κάποια στιγμή κάποιοι εργάτες πήγαν στο σπίτι της γιαγιάς για να το κατεδαφίσουν είδαν την χειροβομβίδα και ειδοποίησαν τις αρχές.

Το αστυνομικό τμήμα του Huangbao έστειλε μια ειδική μονάδα που επιβεβαίωσε ότι το ύποπτο αντικείμενο ήταν πράγματι μια χειροβομβίδα, πιο συγκεκριμένα μια κινεζική Type 67 που είχε αντέξει με κάποιο τρόπο την κακοποίηση στην οποία την είχε υποβάλει η γυναίκα τα τελευταία 20 χρόνια.

Για τον λόγω που η παλιά χειροβομβίδα δεν έσκασε κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι μάλλον ήταν εκπαιδευτική, πανομοιότυπη με μια πραγματική.

«Είναι εντυπωσιακό ότι η γιαγιά Qin χρησιμοποίησε τη χειροβομβίδα ως σφυρί για πάνω από 20 χρόνια χωρίς ποτέ να τραβήξει την ασφάλεια από περιέργεια», έγραψε κάποιος άλλος.

Η παλιά χειροβομβίδα είχε υποστεί τόσο σοβαρές ζημιές που μέρος της ασφάλειας είχε καταστραφεί. Αν η γυναίκα ήταν αρκετά περίεργη για να τη τραβήξει, οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι θανατηφόρες.

LMLM

LM