Ελληνικά
Giriş Tarihi : 06-04-2024 11:27

Πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει από τον άντρα της

Πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει από τον άντρα της

Νέο κρούσμα ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα - Βίντεο ντοκουμέντο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια γυναίκα στην Πάτρα, η οποία προκειμένου να γλιτώσει από τον σύντροφό της που την κακοποιούσε, πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Σύμφωνα με το flamis.gr, πέντε νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, εκ των οποίων τα τρία ιδιαίτερα σοβαρά, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί της Πάτρας, το βράδυ της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής.

Μάλιστα στο ένα, πήγαν συνολικά τρεις φορές. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 3 συλλήψεις, μία μέσα στη νύχτα και τη δεύτερη χθες το πρωί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ιδιαίτερα σοβαρό ήταν το συμβάν της οδού Ασημάκη Φωτήλα. Έντρομη μία γυναίκα έβαλε τις φωνές καθώς ο σύντροφός της την χτυπούσε και την έβριζε. Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι μέσα στη νύχτα. Μία φίλη της νεαρής που διαμένει σε διαμέρισμα ημιώροφου έφθασε στο σημείο. Οι φωνές συνεχίζονταν και τελικά η κοπέλα για να ξεφύγει πήδηξε από το παράθυρό της στο πεζοδρόμιο. Ήταν τόσο μεγάλος ο τρόμος που βίωνε που ούτε καν παπούτσια δεν φορούσε.

Επί τόπου έφθασαν περιπολικά και οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη ο οποίος πρόλαβε και έφυγε.

Συνελήφθη όμως χθες το πρωί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα και χθες στις 3 το απόγευμα… ξαναπήγε στο σπίτι της γυναίκας και άρχισε να ζητά χρήματα (150 ευρώ) τα οποία όπως ισχυριζόταν είχε ξοδέψει στο super market.

Επί τόπου έφθασαν πάλι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Στο 2ο Α.Τ. βρέθηκε και η γυναίκα προκειμένου να καταθέσει.

zougla.gr

LMLM

LM