Ελληνικά
Giriş Tarihi : 14-01-2023 13:08

Ανεπιθύμητος ο πρίγκιπας Χάρι στη Στέψη του Βασιλιά Καρόλου

Ανεπιθύμητος ο πρίγκιπας Χάρι στη Στέψη του Βασιλιά Καρόλου

Τα φώτα της δημοσιότητας έχει συγκεντρώσει πάνω της τον τελευταίο καιρό η βασιλική οικογένεια, η οποία βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν», και του βιβλίου «Ρεζέρβα» που ήρθε για να φέρει μπροστά στα μάτια δισεκατομμυρίων ανθρώπων, τα δεινά και τα προσωπικά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Οι τελευταίες πληροφορίες ήταν που ήθελαν τον βασιλιά Κάρολο, πάρα τις αλλεπάλληλες «βόμβες» που σκάνε στο Μπάκιγχαμ, να μην μπορεί πια να κρατήσει μακριά του τον μικρότερο γιο του και να επιθυμεί την παρουσία του στη Στέψη. Πλέον όμως τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν μία διαφορετική τροπή οι «αντάρτες» των βρετανικών ανακτόρων, φαίνεται να είναι κάθε άλλο παρά επιθυμητοί στο παλάτι.

Τα απομνημονεύματά του άλλωστε, που έχουν βγάλει τα «άπλυτα» του ίδιου και της οικογένειάς του στη φόρα, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, και πλέον κάθε προσδοκία για συμφιλίωση φαντάζει ένα όνειρο απατηλό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα είναι ευπρόσδεκτος στη Στέψη του πατέρα του τον Μάιο, λόγω της... «Ρεζέρβας»: «Η οικογένεια περιμένει από τον Χάρι και τη Μέγκαν να βρουν έναν λόγο για να μην είναι εκεί» είπε μία πηγή στην «Independent».

LMLM

LM