Ελληνικά
Giriş Tarihi : 05-06-2023 12:30

Ανατροπή με το θάνατο της κτηνοτρόφου

Ανατροπή με το θάνατο της κτηνοτρόφου

Μεγάλη ανατροπή φέρνουν σχετικά με την υπόθεση της 68χρονη κτηνοτρόφου από την Καβάλα, νέα στοιχεία τα οποία κάνουν λόγο πως ο θάνατός της πιθανόν να προήλθε από φονικά χτυπήματα κριαριού.

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες των αστυνομικών αρχών είχαν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της νεκρής γυναίκας προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ThessToday.gr οι ελληνικές αρχές ερευνούν την πιθανότητα ο θάνατος της να προήλθε τελικά από κριάρι και όχι από άνθρωπο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο ιατροδικαστής της Κομοτηνής στη δεύτερη αυτοψία που διενήργησε στο ποιμνιοστάσιο της 68χρονης στο Ποδοχώρι Καβάλας, διαπίστωσε την ύπαρξη ενός κριαριού -ιδιοκτησίας της γυναίκας- άνω των 70 κιλών που παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά, το οποίο μάλιστα στο παρελθόν είχε σπάσει πόρτες χρησιμοποιώντας τα πόδια και το κεφάλι του.

Νωρίτερα σήμερα Κυριακή 6/4 η Αστυνομία είχε αποδώσει το θάνατο της 68χρονης σε εγκληματική ενέργειαΗ γυναίκα, βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στο ποιμνιοστάσιό της, σε περιοχή του δήμου Παγγαίου, δυτικά της Καβάλας.

Το πτώμα της βρήκε σε μικρή απόσταση από το ποιμνιοστάσιό της, ο ανιψιός της.

 

Αυτή τη στιγμή οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται ενώ σήμερα πήγε εκ νέου ο ιατροδικαστής για δεύτερη, συμπληρωματική αυτοψία, μένοντας για μια περίπου ώρα στην περιοχή.

LMLM

LM