Ελληνικά
Giriş Tarihi : 16-11-2022 13:23

Αίθριος ο καιρός σήμερα

Αίθριος ο καιρός σήμερα

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σημειώθηκαν στη δυτική Ελλάδα και κυρίως στο Ιόνιο και τα παράκτια της δυτικής χώρας. Την Τετάρτη τοπικές βροχές δε θα εκδηλωθούν μόνο στη δυτική Ελλάδα, αλλά και τη νότια και ανατολική χώρα σε τοπικό επίπεδο όμως.

Πιο αναλυτικά για τον καιρό, την Τετάρτη, αναμένονται τις πρώτες πρωινές ώρες λίγες τοπικές μπόρες στο κεντρικό και νότιο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο, ενώ τοπικές βροχές και λίγες σποραδικές καταιγίδες στη δυτική Κρήτη.

Το μεσημέρι τοπικές μπόρες και λίγες καταιγίδες θα σημειωθούν και στις Κυκλάδες (κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα) και τη νότια Κρήτη, ενώ το βράδυ όμβροι θα εκδηλώνονται στα βόρεια Δωδεκάνησα, τη Σάμο και την Ικαρία, αλλά και τη νοτιοανατολική Θράκη.

Επιπλέον, από το απόγευμα-βράδυ θα σημειώνονται εκ νέου μπόρες και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά τμήματα της χώρας και κυρίως στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά πιο γενικευμένα αυτή τη φορά.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας και παροδικές νεφώσεις, οι οποίες θα αυξηθούν στη βόρεια χώρα από το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σχεδόν αμετάβλητη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 3-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από τις ίδιες διευθύνσεις 3-5 και από το βράδυ 6 μποφόρ.

LMLM

LM