SPOR
Giriş Tarihi : 27-10-2023 11:30

Beşiktaş, deplasmanda Bodo Glimt'e yenildi

Beşiktaş, deplasmanda Bodo Glimt'e yenildi

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu üçüncü haftasında Beşiktaş, deplasmanda Norveç temsilcisi Bodo Glimt'e 3-1 yenildi.

Norveç ekibine galibiyeti getiren golleri 29’da Grönbaek, 58'de Moumbagna ve 87'de Ulrik Saltnes kaydetti. Beşiktaş'ın tek golünü 90+1'de Moe kendi kalesine attı.

Beşiktaş'ta kart cezalısı Valentin Rosier'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Salih Uçan, Daniel Amartey ve Tayfur Bingöl kafilede yer almadı.

Beşiktaş'ın grubundaki maçta Club Brugge, deplasmanda Lugano'yu 3-1 mağlup etti.

Bu sezonun en çok eleştirilen transferi olan ve birçok maçta görev yapmayan Jean Onana, Bodo Glimt mücadelesine ilk 11’de başladı. Son olarak Konferans Ligi Elemeleri’nde iç sahada oynanan Nefçi Bakü karşılaşmasında ilk 11’de görev alan 71 günlük aranın ardından 11’deki yerine döndü. Tayfur ve Salih'in sakat, Gedson'un tam iyileşmemiş olması ve Necip'in de stopere geçmesiyle orta sahada elinde sadece Demir Ege ve Onana alternatifi kalan Burak Yılmaz, tercihini Kamerunlu futbolcudan yana kullandı.

Siyah-beyazlı taraftarlar, Aspmyra Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmadı. Avrupa ve Norveç’in çeşitli şehirlerinde yaşayan yaklaşık 150 taraftar, tribünlerdeki yerlerini alarak takımlarına destek oldu.

cnnturk

LMLM

LM