SPOR
Giriş Tarihi : 01-09-2023 11:33

Beşiktaş, gruplara adını yazdırdı

Beşiktaş, gruplara adını yazdırdı

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında Beşiktaş, Ukrayna temsilcisi

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü 52'de Vincent Aboubakar attı. Avrupa kupalarındaki son 6 maçını kazanan Beşiktaş, bu alanda kulüp rekorunu kırdı. İlk maçı Beşiktaş, 3-2 kazanmıştı.

Beşiktaş’ın Dinamo Kiev’i konuk ettiği karşılaşmada takımını 1-0 öne geçiren Vincent Aboubakar, gol sevincinin Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu’nun önünde yaşayarak, Rumen teknik adama tepki gösterdi. Beşiktaş’ın deplasmanda 3-2 kazandığı maçın ardından Lucescu’nun, ‘Beşiktaş'a değil, Afrika Milli Takımı'na karşı oynadık’ açıklamasının ardından Aboubakar, golün ardından Dinamo Kiev yedek kulübesine yöneldi. Gol sevincini Colley ile birlikte Rumen teknik adamın önünde yaşadı. Kamerunlu golcü, bu tepkisinin ardından sarı kartla cezalandırıldı.

Beşiktaş’ın yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı Milot Rashica, siyah-beyazlı formayla ilk kez Dinamo Kiev mücadelesinde 11’de görev aldı.

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, Masuaku’nun yokluğunda Onur Bulut’u sol beke çekip, sağ açıkta Milot Rashica’yı görevlendirdi. Kosovalı kanat oyuncusu ilk kez bir mücadeleye 11’de başladı. Rashica, deplasmanda oynanan Dinamo Kiev ve Süper Lig’de oynanan Pendikspor mücadelelerinde sonradan oyuna dahil olmuştu.

Haber devam ediyorHaberin devamı

Beşiktaş’ın Dinamo Kiev’i konuk ettiği karşılaşmada Onur Bulut, sol bekte görev aldı. Orijin mevkii sağ bek olan Onur Bulut, ön eleme ve ligin ilk iki karşılaşmasında sağ açık olarak görev almıştı. 29 yaşındaki milli futbolcu, Masuaku’nun yokluğunda ise bu kez sol bekte görev yaptı.cnnturk

LMLM

LM