Ελληνικά
Giriş Tarihi : 11-09-2023 11:09

Κακοκαιρία Daniel: Πλημμύρισε η βάση ελικόπτερων στο Στεφανοβίκειο

Κακοκαιρία Daniel: Πλημμύρισε η βάση ελικόπτερων στο Στεφανοβίκειο

Μετά τις εικόνες από την φωτιά και τις εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο πλημμύρισε από την κακοκαιρία Daniel η βάση ελικοπτέρων του στρατού στο Στεφανοβίκειο. 

Στο Στεφανοβίκειο έχει την έδρα της η 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel έχει πλημμυρίσει η βάση.  Στο Στεφανοβίκειο εδρεύει το 1ο Τάγμα Επιθετικών Ελικοπτέρων, το 2ο Τάγμα Επιθετικών Ελικοπτέρων και το 1ο Τάγμα Ελικοπτέρων Αεροπορίας Στρατού.

Σύμφωνα με το Militaire.gr έχουν πλημμυρίσει οι εγκαταστάσεις της βάσης όπου γίνεται η τεχνική υποστήριξη ελικοπτέρων. Στο Στεφανοβίκειο υπάρχουν ελικόπτερα Apache, Chinook, Heuy, Kiowa.

Από χθες σύμφωνα με το taxydromos.gr άρχισε να πλημμυρίζει η 1η Ταξιαρχία της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο και έχει σημάνει συναγερμός στην Αεροπορία Στρατού. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στρατιωτικά οχήματα συγκεντρώθηκαν στην πύλη του στρατοπέδου, ενώ τα αμερικανικά ελικόπτερα που σταθμεύουν μέσα στην 1η ΤΑΞΑΣ βρίσκονται σε ειδικό χώρο που έχει κατασκευαστεί για αυτό το σκοπό.

lifo.gr

Foto: militaire.gr

LMLM

LM