Ελληνικά
Giriş Tarihi : 27-08-2022 10:09

Συνελήφθη ο δράστης που έκαψε ζωντανούς θεία και ανιψιό

Συνελήφθη ο δράστης που έκαψε ζωντανούς θεία και ανιψιό

Τέλος φαίνεται να λαμβάνει το μυστήριο με τη διπλή δολοφονία θείας και ανιψιού στην Αίγινα το 2015, καθώς συνελήφθη ένας 36χρονος στη Μάλτα, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης που τους έκαψε ζωντανούς.

Μετά από επτά χρόνια μπήκε τέλος στην αναζήτηση του δράστη του διπλού φονικού στην Αίγινα που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα. Οι Αρχές της Μάλτας τον εντόπισαν αξιοποιώντας τα στοιχεία της εξέτασης DNA, από τα οποία ταυτοποιήθηκε ο 36χρονος ως ο δράστης της διπλής δολοφονίας.

Η Ελλάδα είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 36χρονο και έτσι ο φερόμενος δράστης εντοπίστηκε στη Μάλτα, από όπου και θα ληφθεί η απόφαση για την έκδοσή του στη χώρα μας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι το 2015, ο 36χρονος φερόμενος δράστης είχε μπει στο σπίτι της 70χρονης στην Αίγινα, η οποία είχε κατάστημα σουβενίρ στο νησί. Ξυλοκόπησε τόσο την ίδια όσο και τον ανιψιό της, μέχρι λιποθυμίας, και τελικά τους έκαψε ζωντανούς.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, η λεία του ανερχόταν περίπου στα 800.000 ευρώ. Τα δύο θύματα είχαν καεί από τη μέση και πάνω, ενώ στο χώρο που βρέθηκαν, στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, υπήρχαν τοπικά σημεία που είχαν καεί από τη φωτιά.

Η εγκληματική ενέργεια, τότε, αποδιδόταν στο γεγονός ότι είχαν επιβληθεί τα capital controls στην Ελλάδα και η άτυχη γυναίκα είχε μαζέψει τις οικονομίες της στο σπίτι από την τράπεζα.

LMLM

LM