Ελληνικά
Giriş Tarihi : 06-10-2022 09:47

Fuel Pass 2: Σήμερα πληρώνονται και οι τελευταίοι δικαιούχοι

Fuel Pass 2: Σήμερα πληρώνονται και οι τελευταίοι δικαιούχοι

Σήμερα Πέμπτη ξεκινά η διαδικασία έκδοσης των άυλων καρτών από τις τράπεζες για να πληρωθούν - μετά από μεγάλη καθυστέρηση - και οι τελευταίοι δικαιούχοι του Fuel Pass 2.

Ξεκινούν σήμερα, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, οι τελικές πληρωμές του Fuel Pass 2 στους δικαιούχους, οι οποίες αφορούν τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης για να καλύψουν το μεγάλο κόστος των καυσίμων κίνησης για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβιο 2022.

Σημειώνεται πως προσοχή θα πρέπει να δείξουν όσοι επέλεξαν την άυλη ψηφιακή κάρτα, καθώς όπως αναφέρει το ΦΕΚ το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στην χρεωστική κάρτα, δύναται να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τον δικαιούχο για την πραγματοποίηση αγοράς καυσίμων και δεν είναι εφικτή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο, εκτός των ανωτέρω ή η ανάληψή του.

Παράλληλα, η ψηφιακή χρεωστική κάρτα θα παραμένει ενεργοποιημένη έως την 31/10/2022, μετά την πάροδο της οποίας το πιστωτικό ίδρυμα ή ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός υποχρεούται άμεσα να την απενεργοποιήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρότι η καθυστέρηση της αποπληρωμής του εν λόγω επιδόματος ήταν μεγάλη, δεν υπήρξε καμία πρόνοια - προκειμένου να παραταθεί και ο χρόνος εξαργύρωσης της κάρτας.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/403591/fuel-pass-2-simera-pempti-plironontai-kai-oi-teleftaioi-dikaioyxoi-mexri-pote-eksargyronetai-to-poso

LMLM

LM