SPOR
Giriş Tarihi : 29-07-2023 13:09

Galatasaraylıların beklediği transfer Icardi, İstanbul'a geldi

Galatasaraylıların beklediği transfer Icardi, İstanbul'a geldi

Galatasaray, Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin transferi için görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirmişti. Icardi, ailesiyle birlikte gece saatlerinde İstanbul'a geldi.

PSG'DEN ICARDI'YE VEDA

Paris Saint-Germain de Mauro Icardi'nin Galatasaray'a transfer olduğunu duyurdu. Fransız devi, Arjantinli yıldıza başarılar diledi.

BONSERVİS BEDELİ 10 MİLYON EURO

Galatasaray bu kez bonservisiyle kadrosuna kattığı Mauro Icardi için PSG'ye 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

26 MAÇTA 31 GOLE KATKI

Geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonlukta başrol oynayan Mauro Icardi, Galatasaray formasıyla çıktığı 26 maçta 23 gol, 8 asistlik performans sergilemişti.

WANDA NARA'DAN UÇAKTA PAYLAŞIM

Icardi'nin eşi Wanda Nara, uçak yolculuğunda sosyal medya hesabından sık sık fotoğraflar paylaştı.

ICARDI, İSTANBUL'DA

Galatasaraylıların sezon sonundan bu yana merakla beklediği transfer Mauro Icardi'nin ailesiyle birlikte içinde olduğu uçak Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı.

ÇOK SAYIDA TARAFTAR KARŞILADI

Uzun zamandır Icardi'nin yolunu gözleyen taraftarlar, yıldız futbolcuyu karşılamak için Atatürk Havalimanı'na akın etti.

İŞTE İLK SÖZLERİ

Uçaktan indikten sonra başkan vekili Erden Timur ile kucaklaşan Mauro Icardi, "Geri döndüğüm için çok mutluyum." dedi.

"BOL BOL 'AŞKIN OLAYIM' ŞARKISINI DİNLEYECEĞİZ"

Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mauro Icardi, "Geçen sezon eğlendiğimiz gibi bu sezon da çok eğleniriz umarım. Türkiye'nin en büyük kulübündeyim. Burada olduğum için çok mutluyum. Bu sezon da Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük kulübü olduğunu göstermemiz gerekiyor. Maç maç gitmemiz gerekiyor. Geçen sezon da o şekilde şampiyon olduk. Şimdi de böyle yapmalıyız. Birçok gol atacağım. Stadyumda bol bol 'Aşkın Olayım' şarkısını dinleyeceğiz" diye konuştu.

Taraftarlara üçlü de çektiren Icardi, daha sonra alandan ayrılarak ailesi ile konaklayacakları otele doğru hareket etti.

ntv.com.tr

LMLM

LM